Derbi öncesi PFDK'dan Ali Koç'a ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

GİRİŞ 24.09.2019 16:39 GÜNCELLEME 24.09.2019 16:54
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

PFDK, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sportmenliğe aykırı açıklamalarından dolayı 30 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin TL para cezası verdi.

 

 

Ali Koç, Galatasaray derbisinde tribünde yer alamayacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair yaptığı açıklamalarda, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için, "Futbolculuk ve hocalık döneminde onun kadar ceza alan birisi yok. Sicili nasıl bu kadar bozuk olabilir" ifadelerini kullanmış ve Fatih Terim'in "Türkiye'de maçlar masada, Şampiyonlar Ligi'nde ise sahada kazanılıyor" cümlesi için ise, "Bu durum onların fıtratında var, dolayısıyla yorum yapmak istemiyorum" demişti.

YORUMLAR 54
  • gsgsgs 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten önce lafı söyleyebilmek için laftan sonra ceza alıyor ki bi daha sicil lafı edemeyecek. artık laf kendisine de dokunacak. gerçi daha önce yöneticilik döneminde ceza almış.sicili bozmuş.
    Cevapla
  • Mutlaka oku 4 yıl önce Şikayet Et
    Tescilli gezici sponsorunun gezide yapamadığını futbol ile yapmak istediği ap açık ortada, başkan dediğin milyonlarca taraftarı olan iki kulübün arasını açmaya çalışmaz, aksine geçmişte yaşanan dostluklara örnek iki kulüp için efsane olmuş kişilerin karşılıklı forma değiştirerek ezeli rakibinde oynadığını hatırlatır, ülkenin huzura ihtiyacı olduğu şu günlerde üzerine düşen katkıyı sağlamış olur.
    Cevapla
  • cank 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç gerçekleri hemde çok gerçekleri söylemiş terim için söyledikleri onun sicili ta futbolculuğundan beri bozuk birisi Futbolculuğunda Hakem İHSAN TÜRE'nin suratına tükürmeler, Adana Demirsporlu rahmetli Erol TOGAY'A kafa atmalar Ankarada oynanan deprem kupasında Fenerbahçeye 6-1 yenildiğinden sağ sola saldırmalar, teknik direktörlüğünde saha içine girip rakip futbolculara saldırmalar, rakip takımın antrenörüne tokat atmalar daha neler neler saymakla bitmez sicili temiz insanın merak eden Galatasaraylı arkadaşlar Google girip baksınlar iftihar abidelerine
    Cevapla
  • alper____x___ 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın ali koç siçili bozuk olmasından SANE NE insanlar hakını arken cezaya maruz kalması siçili bozuklsa SEN BİR BAŞKAN KEN DRURDUK YERE sayın terime hakaret etmen ahlak dışıdır...sayın ali koç sen başrılı olmak istiyorsan sayın fatih terimi kulanrak ayakta durma bençe..futbolunla gündeme gelirsen iyi olur....herkes kendi yöntcilerin ve teknik dirtörün siçilne baksın SANA NE başksının siçilinde...
    Cevapla
  • abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali KOÇ - PDFK el ele vermiş ülkeyi futbol konusunda fitili ateşlenebilir bir hazır bomba haline getiriyorlar .. Sebebi ne acaba ? Neler planlıyor yine bu Haum Nahum 'un torunları ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle