Vedat Muriqi'ye 5 dev talip! Ocak'ta...

Fenerbahçe'de ve Kosova'daki performansla dikkatleri çeken Vedat Muriqi'yi Juventus, Lazio, Napoli, Tottenham ve Monaco takip ediyor.

Vedat Muriqi'ye 5 dev talip! Ocak'ta...
Vedat Muriqi'ye 5 dev talip! Ocak'ta...
GİRİŞ 23.09.2019 11:58 GÜNCELLEME 23.09.2019 11:58
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Vedat Muriqi, Fenerbahçe'nin önceki gün Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ettiği mücadelede galibiyet golünü atarak maçın kahramanı oldu. Oynadığı 5 karşılaşmada da 3 kez ağları sarsarak takımın en skorer ismi olmayı başaran Kosovalı forvet, performansıyla da Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.İtalya'dan Juventus, Lazio ve Napoli, İngiltere'den Tottenham ve Fransa'dan Monaco, 25 yaşındaki başarılı golcü ile yakından takip ediyor. Bu 5 kulübün devre arasındaki transfer döneminde Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.

 

 

RİZE TRANSFERDEN PAY ALACAK

Akşam'ın haberine göre; Sarı lacivertliler, Galatasaray'ın da çok istediği Vedat Muriqi'yi bu sezonun başında Çaykur Rizespor'dan kadrosuna katmıştı. Rizespor'a 3,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi. 4 genç oyuncu da Rizespor'a verildi. Vedat'ın sonraki satışında da Rizespor yüzde 15 pay alacak. Kosovalı golcünün sözleşmesinde ise herhangi bir serbest kalma maddesi bulunmuyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Sarı-Lacivertliler, Vedat'ı devre arasında kesinlikle satmayı düşünmüyor. Yine de 25 yaşındaki oyuncuya gelen tüm teklifleri menajeri devre arası sarı lacivertlilere iletecek.

 

 

"BENİM ÖNCELİĞİM FENERBAHÇE"

Kendisini takip eden Avrupalı kulüplerle ilgili Ankaragücü maçı sonrası konuşan başarılı golcü, "Ben hiçbir zaman gol hedefi koymadım. Elimden geldiği kadar gol atmaya çalışacağım. Dünyadaki her kulüp, her scout, her yerde futbolcu izliyor. Bunların olması normal. Geçen sene de Fenerbahçe ile ismim anılıyordu. Bu durum beni olumsuz etkilemez, büyük başarılar için motive ediyor. Benim öncelikli hedefim Fenerbahçe. Burada uzun yıllar oynayıp adımı kulübün efsaneleri arasına yazdırmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 13
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    muriç bu yıl gol kralı olursa piyasa değeri 50 milyon euro ve yukarısı eder.
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın adamın kafasını dağıtmayın her derbi öncesi adamın kafasını karıştırıp performansını düşürüyonuz
    Cevapla
  • crazy 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav bırakın sallamayı. Vida yada öyle diyorlar. Bu saydığın takımlar fbde 2 3 gol atıncami bu adamı keşfettiler. Piyasa oluşturmaya çalışıyorlar akillarinca
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    en az 35 milyon euro
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    seneye 150 milyon eder.. ama sıkı tutun elinizde :))
    Cevapla
  • Kamu yönetimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene Trabzonspor şampiyonluk kupasını alır Dünyanın en iyi takımı Trabzonspor olur bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle