Acun Ilıcalı: F.Bahçe'nin kadrosu mucize gibi

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Yönetimi'nin mevcut ekonomik şartlar altında kurduğu takımı "mucize takım" olarak değerlendirdi.

Acun Ilıcalı: F.Bahçe'nin kadrosu mucize gibi
Acun Ilıcalı: F.Bahçe'nin kadrosu mucize gibi
GİRİŞ 22.09.2019 14:42 GÜNCELLEME 22.09.2019 14:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe - Ankaragücü maçının ardından BeyazTV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programa bağlanarak açıklamalarda bulundu.

"MUCİZE BİR KADRO"

Fenerbahçe Yönetimi'nin mevcut şartlar altında "mucize bir takım" kurduğunu ifade eden Ilıcalı, "Şu anda Fenerbahçe'nin mevcut durumu itibarıyle bu takımın kurulmasını mucizedir. Fenerbahçe'de zor bir maddi durum var, rahatlama yok. Yönetim, elinden geldiğinde çok iyi bir kadro kurdu. Benim gözümde bu takımın kurulması mucize. Muriqi, Kruse, Emre, Garry'i şu anki ekonomik şartlarda Fenerbahçe'ye getirmek büyük iş. Yönetim üzerine düşeni tamamen yaptı, taraftar da bunun farkında var ve müthiş bir destek var" dedi.

"FALCAO, VEDAT KIYASI YANLIŞ"

Galatasaray Yönetimini, Radamel Falcao transferi için tebrik eden Ilıcalı, "Falcao için Galatasaray yönetimini kutluyorum, çok önemli bir transfer. Atletico Madrid'de oynadığı zaman aşırı zevk aldığım, hayranlık duyduğum bir futbolcuydu Falcao. Falcao ile Vedat'ın ikisi de ayrı ekolde futbolcular. Vedat yukarı doğru çıkıyor, Falcao zaten yukarıda. Burada soru işareti olan; Vedat, Falcao'nun seviyesini geçebilecek mi, geçemeyecek mi? Bunu zaman gösterecek. Vedat her şekilde gol atabilecek bir oyuncu, kontraatakta da atar, iki ayağını da iyi kullanıyor" şeklinde konuştu.

"KRUSE'YE YARDIMCI OLUYORUM"

Max Kruse'nin Fenerbahçe'ye adapte olması için yardımcı olduğunu belirten Ilıcalı, "Max Kruse futbol olarak Türkiye'ye çok şeyler vermeye geldi. Ben, Kruse'nin Türkiye'ye alışmasında, Fenerbahçe'yi daha iyi tanımasında ve takıma adapte olması için elimden geleni yapıyorum. Max Kruse, Ankaragücü karşısında kendisini hiç beğenmedi ama maçın adamı seçildi" ifadelerini kullandı.

"SAVUNMADA ALARM VERİYORUZ"

Fenerbahçe'nin savunmasının alarm verdiğinin altını çizen Ilıcalı, "Fenerbahçe sezon başından bu yana ilk maçta skor avantajını yakaladı ve 5 gole gitti. O maçtan sonra da rahat rahat kontraatak oynayamadı ve Fenerbahçe'nin bu gücü de var. Açıkca şunu da söyleyebilirim; Fenerbahçe'de savunma şu anda kırmızı alarm. Tek kelime ile durum bu. Futbolda maç oynama kondisyonu kadar önemli bir şey yok" dedi.

YORUMLAR 8
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Süper ligdeki bir çok klübün iflas ettiği halde hâlâ,gündemde olması kepenklerini kapatmaması veya herhangi bir kişiye satılmaması gerçekten ironik bir durum bu batık klüplere eğer devletimizin kasasında destek gidiyorsa haram zehir zıkkım olsun...
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayır kurumu gibi yardım topladınız ya tv lerde onlarla bu seneyide çıkarırlar
    Cevapla
  • SeRTeC 4 yıl önce Şikayet Et
    hergün gündemimiz futbol ,iflah olmayız biz rabbim sonumuzu hayr eylesin.
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Takım iyi olabilir. Lokomotifi yok. Yani iyi bir hoca lazım. Ersun hoca çok iyi bir insan fakat bu teknik adamlık konusunda yetersiz bence. Sadık, Jailson vs. bu takıma katkı veremezler. Takımda bencilce oyunun önüne geçilmeli. Ayağına topu alan kaleye şut çekiyor. Paslaşarak uygun pozisyondaki oyuncuya pas verilmesi, güzel asistler yapılması lazım. Gol attırmak daha önemli. Gol atmak değil. Bencil oynanmaması lazım.
    Cevapla
  • Sinoplu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuruse ye yardımcı oluyormuş.bu kişi spor psikiyatristimi?yoksa fb nin gizli yöneticisimi? Ayrıca yardım ettiklerini de biliyoruz.mesala Arda Turan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle