Ali Koç derbiye gidecek mi? Açıklandı...

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Ankaragücü maçından sonra, "O yorumcunun Ersun Yanal hakkında dedikleri yenilip yutulur şeyler değildir. Onun oraya nasıl çıktığı bizi ilgilendirmez ama dedikleri bizi ilgilendirir." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 21.09.2019 23:19 GÜNCELLEME 21.09.2019 23:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, 2-1 kazandıkları Ankaragücü maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

Maçın değerlendirmesini yapan Semih Özsoy, "Türkiye'de artık kolay maç yok. Takımımızı tebrik ediyoruz. Galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Galatasaray maçına hazırlanmak için çalışmalara başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY MAÇINA HEPİMİZ GİDERİZ"

 

 

Galatasaray maçında Ali Koç'un olup olmayacağına dair gelen sorusu üzerine, "Tüm maçlara tam kadro gitmeye çalışıyoruz. Galatasaray maçı da bizim için özel ve güzel bir maç kuvvetle muhtemel hepimiz gideriz." cevabını verdi.

"SADECE HAKKIMIZI ARIYORUZ"

Alanyaspor maçının tekrarıyla ilgili yaptıkları başvuruyla ilgili gelen soruyu, "Alanya maçıyla ilgili bir şey söylemek şu an doğru olmaz. Sadece hakkımızı arıyoruz. Öyle olmazsa şöyle yaparız diyecek değiliz. Biz gerilimden beslenen bir kulüp değiliz ama bu hakkımızı korumayacağımız anlamına gelmez." sözleriyle cevapladı.

"ALİ BAŞKAN'IN NE DEDİĞİNE BAKMAK LAZIM"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hafta içerisindeki ifadeleriyle alakalı olarak gelen soruya ise, "Ali Başkan'ın ne dediğine bakmak lazım. Özüne bakmak lazım. Konudan uzaklaşıp başka yerlere çekmeye gerek yok." yanıtını verdi.

"TRT'DE PATAVATSIZ LAFLAR ETTİLER"

Semih Özsoy, "Devletimizin, hepimizin kanalı TRT'de bir yorumcu Ersun Hocamıza patavatsız laflar etti. Lakin bu böyle süreç içinde uzayıp gidince yöneticilerinin de bir şey yapmaması bizi düşündürüyor. Özel kanallar özeldir ama TRT hepimizindir. O yorumcunun Ersun Yanal hakkında dedikleri yenilip yutulur şeyler değildir. Onun oraya nasıl çıktığı bizi ilgilendirmez ama dedikleri bizi ilgilendirir." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

YORUMLAR 3
  • 1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz herşeyi söyleyin ama kimse sizin tavugunuza kışş demesin oldu canım
    Cevapla
  • Kayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Gitmeyin bu canlilar insan gördümü saldiriyor
    Cevapla
  • Efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yüzle?
    Cevapla