Ersun Yanal'dan G.Saray derbisi yorumu!

Ankaragücü’nü mağlup ederek puanını 10’a yükselten Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal maçın ardından konuştu.

GİRİŞ 21.09.2019 23:06 GÜNCELLEME 21.09.2019 23:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankaragücü karşısında Zanka ve Vedat’ın golleriyle 2-1 kazanan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

 

Karşılaşmayı değerlendirerek sözlerine başlayan deneyimli teknik adam, “Bugün Trabzonspor maçındaki bireysel pozisyon kaçırmaları tekrar ettik. Yine zorlu bir ortamdan çıkıp daha bir oyunla, daha iyi bir mücadeleyle takımımızı yükseltme konusunda çalışmaya devam edeceğiz. Bugün sanıyorum ligin en fazla orta yapılan maçı oldu. Ama isabetle rakibe kayıp yaşatacak bir durum olmadı. Bireysel pozisyon verdikçe rakibin cezasını daha da arttırırsınız. Bugün de rakibimize uzun süre dayanmalarını sağlayacak cesaret vermiş olduk. Her geçen gün zorunlu rotasyonlarımız olsa da bu oyunu geliştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Güzel futbolla istediğimiz sonucu almak istiyoruz”

 

 

Önümüzdeki hafta oynanacak olan Galatasaray derbisiyle ilgili sorulan soruyu da yanıtlayan Yanal, “Futbolun içindeyiz, bunun içinde kalmaya gayret ediyoruz. Oyunumuzu geliştirmek durumundayız. Her iki takımı da eksikleri, fazlaları, birçok problemi var. Biz güzel atmosferi futbolla doyurup, istediğimiz sonucu almak için de elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımız pazartesi günü çalışmaya başlayacak. Onların durumunu göreceğiz ve derbi kadrosu için süremiz var” dedi.

Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle dün hayata gözlerini yuman Neslican Tay’ı da unutmayan Ersun Yanal, “Bugün özellikle Fenerbahçeli kadınlar haftası. Çok değerli bir kardeşimizi kaybettik. Ailesine başsağlığı diliyorum. Elim bir hastalıkla mücadele etti ve onu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 3
  • zazaki 4 yıl önce Şikayet Et
    seni oraya getiren beyinlere hayranım süper ötesi bir hocasın eşin bulunmaz hayranım sana hocam serdar azizi tolgay arslanı aldıran sensin sonrada oturup baya bir düşündükten sonra bu oyuncular benim oyun sistemime uymuyor ben patronun olsaydım bu laftan sonra seni orda bir saniye bile tutsam ne olurdum ama patronuna diyecek bişe yok ikiniz baharı biraz zor görürsünüz gibi geliyor ortada takım yok futbol yok fb tv sipikeri son dkk ları sayıyor utanmadan bir an önce bitsin diye yazık size fb getirdiginiz nokta utanın arlanın biraz kafanızı öne koyun günü kurtarmak için aldıgınız oyuncular sizi kurtarmaz tek yaptıgınız güzel şey takımı az borcu vardı ya biraz daha yapalım dediniz...
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    tam zamanında aut yerine korner.bilinçli,teamülden bir korner.ve haramzade puanlara devam.bide bundan bahset.
    Cevapla
  • cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan, kötü bir futbol oynuyoruz, kısaca , paçayı zor kurtardık demiyor...
    Cevapla