Ersun Yanal'dan Muriqi'ye: 'En az 20 gol'

Fenerbahçe'nin Kosovalı yıldızı Vedat Muriqi'in 15 gol hedefi Ersun Yanal'ı şaşırttı. Yanal, oyuncusuna en az 20 gol hedefi koydu.

Ersun Yanal'dan Muriqi'ye: 'En az 20 gol'
Ersun Yanal'dan Muriqi'ye: 'En az 20 gol'
GİRİŞ 21.09.2019 11:40 GÜNCELLEME 21.09.2019 11:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor’da 36 maçta 17 gol atarak Fenerbahçe’ye transfer olan Vedat Muriqi’in bu sezon sarı lacivertli formayla ‘15 gol’ hedefi teknik direktör Ersun Yanal’ı şaşırttı.

'EN AZ 20 ATMALISIN'

Gerek Süper Lig’de gerekse Kosova Milli Takımı’nda oynadığı futbolla İngiliz devlerinin radarına giren Vedat Muriqi’in ’15 gol hedefine’ karşı çıkan Yanal’ın ‘En az 20’ dediği öğrenilirken, tecrübeli forvetin hocasına ’15 gol atarsam kendimi başarılı sayacağım, kafamdaki rakam bu, hedefime ulaşmak için kendime böyle bir gol rakamı belirledim’ ifadelerini kullandığı bildirildi. Şu anda hayli formda olan 25 yaşındaki yıldız oyuncusuna cesaret veren Ersun Yanal’ın 15 golü az bulduğu vurgulanırken, başarılı çalıştırıcının ‘Fenerbahçe’de oynuyorsun, geçtiğimiz sezon yakaladığın istatistiğin üzerine çıkmalısın’ karşılığını verdiği belirtildi.

Süper Lig'de şu ana kadar 4 maça çıkan Vedat Muric 2 gol atmayı başardı.

YORUMLAR 4
  • Taraftarca 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin, ilerleyen haftalarda sağ beke çeker bu adamı büyük büyük hoca Ersun YALANNNN
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Diagne 30 gol atti kiralim olarak elden zor cikardilar. Aslinda golculerin durumu takimin genel durumu ile alakali. Kendisini birinci ligden itibaren takip ediyorum aslinda iyi mucadeceleci birisi fakat takimin genel durumu da cok onemli.
    Cevapla
  • ali dayı 4 yıl önce Şikayet Et
    20 golle 50 milyona gitmez en az 150 gol atmalı :)
    Cevapla
  • fbli 4 yıl önce Şikayet Et
    seneye şammpiyonlar liginde oynasında değerini o zaman gör
    Cevapla