Fenerbahçe hücumda ligin en iyisi!

Kabus gibi geçen bir sezonun ardından kendine gelen Fenerbahçe, Ersun Yanal yönetiminde özellikle hücum istatistiklerinde ligin en iyisi olmayı başardı.

Fenerbahçe hücumda ligin en iyisi!
Fenerbahçe hücumda ligin en iyisi!
GİRİŞ 16.09.2019 10:08 GÜNCELLEME 16.09.2019 10:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alanyaspor ile liderlik maçına çıkacak Fenerbahçe yakaladığı istatistiklerle rakiplerine korku salıyor.

 

 

Geçen sezon tarihinin en kötü performansına imza atan sarı-lacivertliler, bu sezonki istatistikleriyle sadece kendisini geliştirmedi, aynı zamanda ligin en iyisi oldu.

Penaltılar hariç bütün olumlu rakamları ileri taşıyan Fenerbahçe, şutlarda yüzde 30, gol beklentisinde yüzde 41'lik bir artış yakaladı. Gollerde yüzde 70'lik gelişim sağlayan sarı-lacivertlilerin, başarılı pas sayısını maç başına 150 artırarak toplamda yüzde 38'lik bir çıkış yakalaması dikkat çekti.

 

 

GÖZLER OZAN'DA

Fenerbahçe'de sönmeye yüz tutmuşken kiralık gittiği Alanyaspor'da küllerinden doğan Ozan Tufan eski takımına karşı forma giyecek. Alanya'da sergilediği performansla önce millî takımdaki yerini kazanan sonra Fenerbahçe'ye geri dönmeyi başaran Ozan bugün duygusal bir imtihan verecek.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 4
  • heyyooo! 4 yıl önce Şikayet Et
    heyyooooo! dünyanın en büyük golcüsü muriç bizde, dünyanın en büyük transferi gustavoda bizde, yeni muhteşem transferimiz zanka da bizde. haydi alanya maçının sonucunu kutlayalım. heyyoooo!
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'yi çok kıskanıyorum. Keşke biz de onlar gibi hücum futbolu oynayabilsek. Kasımpaşa maçı tam bir hayal kırıklığıydı. Bu gidişle arenada fenerden 6 tane yiyeceğiz gibi gözüküyor.
    Cevapla
  • biz 4 yıl önce Şikayet Et
    seni gs li biliyoruz.butun gs haberlerine yorum yazıyorsun
    Cevapla
  • Sallama Çay. 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen GALATASARAY ' lı Falan Degilsin Artı Fenerin Hic Bir Oyuncusunun GALATASARAY' da oynamasini Istemem Cunku Oynayamaz..
    Cevapla