Kadro dışı kalan Mehmet Ekici isyan etti!

Fenerbahçe'de adı TFF listesine bildirilmeyen ve sarı-lacivertli takımda forma giyme şansı ortadan kalkan Mehmet Ekici isyan bayrağını açtı.

Kadro dışı kalan Mehmet Ekici isyan etti!
Kadro dışı kalan Mehmet Ekici isyan etti!
GİRİŞ 12.09.2019 11:29 GÜNCELLEME 12.09.2019 11:29
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de TFF'ye bildirilen 28 kişilik listede Mehmet Ekici kadroya dahil edilmedi. Sarı-Lacivertlilerde yıldız futbolcunun en geç ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenirken Ekici'den açıklama geldi. 

Fenerbahçe forması giyebilmek için Trabzonspor'a rest çekip altı ay tek başına idman yapan Mehmet Ekici, sarı-lacivertlilerin TFF'ye verdiği 28 kişilik listeye alınmadı. Malumun ilamı gerçekleşti. Fenerbahçe'ye geldiği günden beri bekleneni veremeyen Mehmet Ekici kadro dışı bırakıldı.

2016-17 sezonunun devre arasında sarı-lacivertlilerle anlaşan, ancak transferine izin vermeyen kulübü Trabzonspor'la restleşip kadro dışı kalan Mehmet Ekici, büyük hayallerle geldiği Fenerbahçe'de hayal kırıklığının ötesine geçemeyince sarı-lacivertlilerin TFF'ye verdiği 28 kişilik kadroda kendine yer bulamadı. Ekici, sarı-lacivertli formayla çıktığı ilk maçında Düzcespor'a iki gol atmış ama yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre takımdan ayrı kalmıştı. Mehmet sonrasındaki süreçte de hep sakatlıklarıyla anıldı.

Bir türlü iyileşemeyen, istikrar yakalayamayan tecrübeli oyuncunun kadro dışı kalma süreci ise hızlandı. Gözden çıkarılan Ekici, artık takımdan ayrı çalışacak ve forma giyemeyecek. 29 yaşındaki orta sahanın devre arasında da Fenerbahçe'den tamamen ayrılması bekleniyor.

"KİMSE İSTENMEDİĞİMİ SÖYLEMEDİ"

Fenerbahçe forması giymek için büyük zorlukları göze aldığını belirten Mehmet Ekici, kadro dışı kalmasıyla ilgili olarak "Kimse bana istenmediğimi söylemedi. Transferin bitmesine çok kısa süre kala benden kulüp bulmam istendi. Şimdi de kadro dışı bırakıldım. Ben bunları hak edecek ne yaptım! Çok büyük üzüntü yaşıyorum" ifadesini kullandı.

Sarı-lacivertli formayla bu sezon maça çıkamayan Mehmet Ekici, iki sezonda 19'u ilk on birde 36 karşılaşmada görev yapmış, 5 gol, 6 asistlik katkı sağlamıştı. Ekici, kariyerinin en parlak dönemini ise Ersun Yanal'la Trabzonspor'da yaşamış, 42 maçta 10 gol, 14 asistle yıldızlaşmıştı.

YORUMLAR 54
  • Aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    Fazla yüksek uçarsan o kadar çok düşersin, hiç kusura bakma lütfen.
    Cevapla
  • En son osmanlıyım 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüzgar eken fırtına biçer... büyüdüğün yıldızlaştığın külübüne vefa borcunu ödemeden külübü yüz üstü bırakıp oynamayı ted eder yatım sezon sırt üstü yatıp seni yıldız yapan kulübüne ihanet edersen başına bunlar elbette gelecektir bunlar. Daha iyisaatlerin hiç birzaman neoldum delisi olmayacan burnun havalarda dolaşmayacan ve sana emek verip sana ün ve şan katanlara hainlik yapmayacan haddini bilecen tevazu sahşbi olacan ki bu durumlara düşmeyesin... eee neydim, ne oldum, ne olacam Ne güzel demişler vesselam...
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. Yönetime; gururları olsaydı bir takıma rest çekip gelen kişiye bunu yapmazlardı.. Olsun Mehmetdim bu günler geçer inan sen kazanacaksın.
    Cevapla
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Eden bulur
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Sana verilen sanslari baska kimse görmedi. Sen hic ama hic degerlendiremedin. Fenerbahce bir Spor Kulübüdür ve sorumluklari vardir. Dürüstsün diye sana bakmak zorunda degil. Evvela biz üzüntü icindeyiz, Trabzonda gösterdigin performansi 1 kere olsun Fenerbahcede göstermedin, bizi aldattin ! Önce aynaya bak Mehmet !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle