Deniz Türüç, "Galatasaray'a çok saygı duyuyorum, büyük bir kulüp. Ama hiçbir kulüp, Fenerbahçe'den daha büyük değil Türkiye'de" dedi.

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Türkiye'nin dün akşam Moldova'yı deplasmanda 4-0 mağlup ettiği maçta ikinci golü kaydeden Deniz Türüç, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe'nin bu sezon şampiyon olacağına inandığını dile getiren 26 yaşındaki orta saha, "Geçen sene ben yoktum, ne desem yalan olur. Ben aralarında yoktum. Ama bu sene Fenerbahçe çok iyi gidiyor, çok büyük bir camia. İnanılmaz bir taraftar atmosferi var. Kulüp içinde, herkes söylüyor, gerçekten aile ortamı var. İyi gittikçe bunların hepsi daha iyi oluyor. İnşallah şampiyon olacağımıza sonuna kadar inanıyorum" dedi.

Milli futbolcu ayrıca, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin teklifinde kendisinin sarı-lacivertlileri seçmesini hatırlatması üzerine, "Galatasaray'a çok saygı duyuyorum, büyük bir kulüp. Ama hiçbir kulüp, Fenerbahçe'den daha büyük değil Türkiye'de. Bunu söylemek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.
 

Yorumlar 107 Yorum Var
  • Hasan Arar 16.09.2019 20:57
    Burda bir mantıklı düşünürsek fenerbahçe de oynayıp en büyük takım Galatasaray diyecek hali yok değilmi.
  • Şahin 15.09.2019 22:25
    insan ne boş şeyle uğraşıyor gs Fener’den büyük olsa ne olacak fener gs den büyük olsa ne olacak
  • Niyazi 15.09.2019 17:05
    Birkaç hafta sonra senide posaya ayırırlar meraklanma
  • Emir 15.09.2019 14:13
    Bunların büyüklük anlayışı kupalar değil sanırım kütle olarak mı büyükler acaba :) bu mantıkla dünyada bunlardan büyük takım yok galiba, komik şeyler sizi :))))
  • SITKI 12.09.2019 17:00
    gs den başka büyük takımmı var deniz
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek