Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer itirafı!

Fenerbahçe'nin 19 yaşındaki futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, geçen sezon takımdan ayrılmayı ciddi ciddi düşündüğünü söyledi.

Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer itirafı!
Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer itirafı!
GİRİŞ 10.09.2019 16:48 GÜNCELLEME 10.09.2019 16:51

Bu sezon Fenerbahçe'de süre almaya başlayan ve gelecek vaad eden oyunculardan olan Ferdi Kadıoğlu, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.

 

 

Hollanda'nın De Gelderlander gazetesine röportaj veren Ferdi, geçen sezon oynama şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmayı düşündüğünü itiraf etti.

''HOLLANDA VE BELÇİKA'DA TAKIM ARADIK''

 

 

19 yaşındaki kanat futbolcusu, ''Geçen sezon Fenerbahçe'de süre alamıyordum. Hollanda genç takımı, bu yüzden başka bir takıma kiralanmamı istediler. Ben de menajerimle birlikte Hollanda ve Belçika'daki seçeneklerimize baktık. Daha fazla oynamak istiyordum, önceliğim buydu. Yedek kulübesinde oturduğunuzda sezon çok uzun geçiyor.'' sözlerini kullandı.

''FIFA 19'DA GÖRDÜKLERİM GERÇEK OLDU''

Bu sezon kendisi için işlerin daha farklı olduğunu belirten Ferdi, ''Ersun Yanal ile bu sezon daha farklı oldu. Sezon öncesi kampı çok iyi gitti. Bayern Münih'e rakip oldum. Real Madrid'e karşı çıktım, Marcelo ile karşılıklı oynadım. Ancak FIFA 19 oynarken bunu görebilmiştim. Şimdi ise gerçek oldu. Her zaman kendime güvendim ve şimdi karşılığını alıyorum.'' dedi.

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 3 maçta da forma giyerken 65 dakika sahada kaldı ve 1 gol, 1 asist ile mücadele etti.