Comolli'nin unutulmayan sözleri

  • GİRİŞ28.08.2019 10:56
  • GÜNCELLEME29.08.2019 10:24

Tarihin en kötü sezonunun ardından Fenerbahçe'nin transfer döneminde plansız programsız gibi görülmesi sarı-lacivertli taraftarları oldukça gerdi. Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala halen ihtiyaç duyulan bölgelere oyuncu transfer edilememesinin sadece UEFA'nın FFP kurallarıyla izah edilmesi çok da mantıklı gelmiyor. Bunun en açık örneği ise stoper bölgesinde yaşanan garip süreç.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Serdar Aziz ve Sadık Çiftpınar'ı transfer ederek stoper bölgesini güçlendiren Fenerbahçe; Neustatder, Skrtel ve Diego Reyes'in ayrılığının ardından aynı bölgeye 2 transfer daha yaptı.

Sadık Çiftpınar'ın düşük performansı, Serdar Aziz'in sakatlığı ve Martin Skrtel'in sürpriz ayrılığının ardından sarı-lacivertliler transfer politikasını değiştirmek zorunda kalarak; Zanka ve Adil Rami'yi kadroya kattı.

Oysa ki, transfer dönemi açıldığında birden çok mevkiye oyuncu ihtiyacı olan Fenerbahçe'nin stoper almak gibi bir planı yoktu. Çünkü Comolli öyle söylemişti...

Kaçan balık Neven Subotic

Sportif Direktör Damien Comolli, 3 Haziran'da Fransız RMC Sport kanalında yayına çıktı. Burada Comolli'ye, Saint Etienne ile yollarını ayıran Sırp stoper Neven Subotic'i transfer etmeyi düşünüp düşünmedikleri soruldu. Comolli ise "Bu yaz merkez savunmacı transfer etmeye ihtiyacımızın olmamasını ümit ediyoruz." diyerek stoper transferiyle ilgili bir planlarının olmadığını belirtti.



Fakat geçen zaman, formsuzluklar ve sakatlıklar Fenerbahçe'yi Zanka ve Adil Rami transferlerini yapmaya itti. Neven Subotic ise bedelsiz olarak Union Berlin'in yolunu tuttu.

Bu yaşananlar doğal olarak 'Fenerbahçe'nin transfer planları transfer döneminin içinde mi şekilleniyor?' düşüncelerini beraberinde getirdi.

Ya da Comolli'nin Fransız kanalında yaptığı açıklamalar bir politikadan mı ibaretti? Bana pek öyle gelmedi...

 

 

Yorumlar9

  • ahmet vahap 4 yıl önce Şikayet Et
    tipe tipe feneri batırmaya gelmiş ali koç la birlikte parasız bonservizsiz topcuları almaz kendi menajerlik şirketinin topcularını fenere pahalı kakalar bu adam ali koçla ortak bunlar...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sene şampiyon TRABZONSPOR UEFA kupası da Trabzonspor'un ve de kıtalararası futbol şampiyonasına katılacaktır TRABZONSPOR bunun dışında Türkiye KUPASI DA TRABZONSPOR'UN
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış
    Toplam 5 beğeni
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Transfer politikasi tabiki de son seklini transfer sezonu icerisindeyken alit.takimdan stoperler ayrilirsa mecbur almmak zorunda kalirsin.Adam gayet iyi konusmus.haber saçma.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Ümit ediyorum demiş adam , bu ne saçma haber ? Yazacak , Fenerbahçe yi karalayacak başka birşey mi bulamadınız
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam feneri batırcak ne buluyolar bu adamda kendi adamlarını fenere kakalayan kansız bi adam bu fenerin seyircinin parasını catı catır yiye ne işe yarar cuvalla para alır ali koç la kar ortağı başka türlü izahı yok ali ticeret ci paracı babasını bile alır süsler satar bunlarda acıma yoktur....
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat