Vedat Muriç gol anını anlattı

Gazişehir Gaziantep maçıyla ilk resmi maçına çıkan Vedat Muriç, attığı golle dikkat çekti. 25 yaşındaki futbolcu, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu.

Vedat Muriç gol anını anlattı
Vedat Muriç gol anını anlattı
GİRİŞ 19.08.2019 23:13 GÜNCELLEME 19.08.2019 23:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Vedat Muriç, Sarı Lacivertli formayla ilk resmi maçına Gazişehir Gaziantep karşısında çıktı. Vedat Muriç'in Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de kaleye çektiği ilk şut gol oldu.

Sarı Lacivertli ekibin 5-0 galip geldiği Gazişehir maçının yıldızlarından olan Muriç, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.


Galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Muriç, "Alınan galibiyetten ötürü çok mutluyum. Bizim için çok önemliydi rakip fark etmeksizin ilk hafta futbol ve skor açısından böyle bir gecenin yaşanması. Hem kendimiz için hem taraftarımız için çok mutluyum. dedi.

Attığı golü kendisinin de beğendiğini ifade eden golcü futbolcu, "Birkaç pozisyonum daha vardı, daha fazla atabilirdim, ilerleyen haftalarda daha iyi yapacağım umarım. Golde Emre abinin topu atacağını hissettim ve kontrol edip vurdum. Top sekerken vurmak daha kolay. İçeriden güzel gözükmüyordu ama izlerken ben de beğendim şimdi." dedi ve sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 4
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    en iyi transfer en etkili golcü vedat muriç bu sene gol kralı olabilir.
    Cevapla
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum da bu FB yine kendini şampiyon sanıyor çok beklersiniz uçuşa erken geçmişsiniz havanızı indirirler gülüm.
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    vedat muriççççççççççççççççç. süperrrrrrrrrr gol makinesi.
    Cevapla
  • Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Mübarek ayı gibiydin
    Cevapla