Kadıköy'de 20 dakikada 3 penaltı!

Fenerbahçe, Gazişehir Gaziantep'e karşı oynadığı yeni sezonun ilk maçının ilk 20 dakikasında 3 penaltı kazandı.

Kadıköy'de 20 dakikada 3 penaltı!
Kadıköy'de 20 dakikada 3 penaltı!
GİRİŞ 19.08.2019 21:03 GÜNCELLEME 19.08.2019 21:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, 2019/20 sezonunun ilk maçının ilk 23 dakikasında 3 penaltı birden kazandı.

İşte Kadıköy'de yaşanan penaltı pozisyonları:

DAKİKA 5: İLK PENALTI

Maçın 5. dakikasında Max Kruse, Emre Belözoğlu'nun pası sonrası ani bir dönüşle ceza sahası içine girmek üzereyken Jean-Armel Kana Bıyık'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Arda Kardeşler, penaltı kararı bekledi. VAR'dan da uyarı bekleyen hakem Kardeşler, kararını değiştirmedi.

Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Victor Moses, yaptığı vuruşla kaleci ve topu ayrı köşelere göndererek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başardı.

DAKİKA 12: İKİNCİ PENALTI

12. dakikada Fenerbahçe bir kez daha penaltı kazandı.

Raman Chibsah'ın, Emre Belözoğlu'na ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Arda Kardeşler maçta ikinci kez penaltı noktasını gösterdi.

Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Victor Moses'in yaptığı vuruşta, kaleci Günay Güvenç sol köşeye giden topu kurtarmayı başardı.

DAKİKA 20: ÜÇÜNCÜ PENALTI

Victor Moses'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Jean-Armel Kana-Biyik topu kornere gönderdi. Arda Kardeşler, korneri kullandırmadan önce VAR'dan gelen uyarı üzerine 'Bekleyin' talimatı verdi. VAR'ın uyarısı sonrası Arda Kardeşler monitöre gitti. Hakem Kardeşler, Moses'ın ortası sırasında topun Morais'in eline çarptığını belirterek penaltı noktasını gösterdi.

23. dakikada Topun başına geçen Emre Belözoğlu, yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı sol köşede ağlarla buluşturmayı başardı.

YORUMLAR 5
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    sizin gibi kafadan penaltı verilmiyor artı vara gidiliyor tabiki penaldı. kararı bir kişi vermiyor var hakemleri veriyor artık bu konuda bahaneler uydurmayın. fb nin ortasahası ve ileri dörtlüsünü durdurmak imkansız ya gol olacak yada penaltı olacak. rakip defans bu oyuncuları durduramaz çünkü çok hızlı ve atik oynayarak rakibin hata yapmalarına neden oluyor.
    Cevapla
  • Penaltıbahçe 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alâ memleket şikebahçe penaltıbahçe
    Cevapla
  • memur 4 yıl önce Şikayet Et
    net penaltı hepsi. hoş izlemeyenler yorum yapmaya başlar birazdan
    Cevapla
  • Net mi? 4 yıl önce Şikayet Et
    Net mi ?
    Cevapla
  • Amir 4 yıl önce Şikayet Et
    Memur işine bak ne penaltısı kes sesini
    Cevapla