Alper Potuk'tan eşi benzeri görülmemiş jest!

Fenerbahçe ile uzun süreli sözleşmesi olan Alper Potuk, maaşında indirime gitti. Başkan Ali Koç ve Comolli futbolcuya teşekkür etti.

Alper Potuk'tan eşi benzeri görülmemiş jest!
Alper Potuk'tan eşi benzeri görülmemiş jest!
GİRİŞ 19.08.2019 17:43 GÜNCELLEME 19.08.2019 17:52
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile 2022 yılına kadar sözleşmesi olan Alper Potuk'un kendi talebi üzerine maaşında indirimine gitti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Futbol A takımı oyuncularımızdan Alper Potuk'un 31 Mayıs 2022'e kadar kulübümüzle olan mevcut sözleşmesi, kendi talebi üzerine ücretinde %40 oranında bir indirim yapılarak düzenlenmiştir. Sözleşmesinin süresi aynı kalmak koşulu ile, ücretinde kendi isteği ile %40'a varan ciddi bir oranda fedakarlık yapan oyuncumuz Alper Potuk'a, kulübümüze olan bu bağlılığı ve özverisi için teşekkür ediyoruz." denildi.

 

 

ALİ KOÇ: "BU OLAY AZ OLUR"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sözleşme yenilenmesinin ardından "Alper Potuk, Fenerbahçe ailesine olan bağlığını bu büyük fedakarlıkla gösterdi. Bir oyuncunun sözleşme süresi aynı kalarak, daha önce yapılmış olan sözleşmesinde %40 oranında bir indirimi kendi isteğiyle gerçekleştirmesi futbol dünyasında eşine az rastlanır bir olay. Fenerbahçe ailesine kalpten bağlılığını gösteren Alper'e, bu örnek davranışı için tüm camiamız adına teşekkürlerimi iletiyorum. Umuyorum camiamızdan alacağı destekle futbol potansiyelini en iyi şekilde kullanarak bu sezonki şampiyonluk yolculuğumuza da önemli katkılarda bulunur." açıklamasını yaptı.

COMOLLI: "İLK DEFA DUYUYORUM"

Sportif Direktör Damien Comolli ise "Bugüne kadar çalıştığım kulüpler ve oyuncular arasında böyle bir duruma ilk defa rastlıyorum. Bir oyuncu, daha 3 yıllık garanti sözleşmesi varken tüm alacaklarından %40 oranında vazgeçerek indirime gitmek istediğini yönetime iletiyor. Umuyorum bu sezon ortaya koyacağı saha içi performansı ile de şampiyonluk hedefimizin önemli bir parçası olacaktır." dedi.

YORUMLAR 38
  • alparslan 4 yıl önce Şikayet Et
    alper gibi reyes ve kamenide indirime gitmeli. üçüde bi işe yaramaz.çok hatalı oynuyorlar.bu üçüde gönderilmeli yada kiralık verilmeli.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Du bakalım altından ne çıkacak.
    Cevapla
  • nihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne fedekarlığı kardeşim adam topunu oynasın kaç lirada alacaksa alsın yanlız hak etsin iki yıldır ne vermiş aldıklarını hak ettimiki fedekarlık yapıyor
    Cevapla
  • Abdülhak 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdım diyemem çünkü fb lilik böyle bir şey
    Cevapla
  • Aslanbey 4 yıl önce Şikayet Et
    Haramı helali bilen bu kulüpte tek oyuncu. Helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle