Fenerbahçe, Milan'a teklifini sundu!

Fenerbahçe'nin gündemine giren son isim olan Milan'ın Uruguaylı sol kanat oyuncusu Diego Laxalt transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe, Milan'a teklifini sundu!
Fenerbahçe, Milan'a teklifini sundu!
GİRİŞ 18.08.2019 13:08 GÜNCELLEME 18.08.2019 13:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İtalyan Football Italia sitesinin haberine göre Fenerbahçe, Fiorentina ve Parma, Milan Teknik Direktörü Marco Giampaolo'nun planları arasında olmayan Laxalt için tekliflerini iletti.

SALI GÜNÜ MILAN'DA TOPLANTI VAR

26 yaşındaki futbolcunun menajeri Ariel Krasouski, Salı günü Milan ofisine gidip transferi görüşeceklerini belirtirken Fenerbahçe, bu günü beklemeye başladı.

ROTASI İTALYA VEYA TÜRKİYE OLACAK

6 senedir İtalya'da oynayan ve sırasıyla Inter, Bologna, Empoli, Genoa, Milan formaları giyen Laxalt, İtalya'da kalmaya karar vermesi halinde Fiorentina ve Parma ile görüşecek. Uruguay dışında sadece İtalya'da oynayan futbolcu, başka bir macera aramak isterse ise İtalya dışından teklif aldığı tek takım olan Fenerbahçe'ye yönelecek.

SOL KANAT İÇİN ADETA BİR JOKER

26 yaşındaki Uruguaylı futbolcu, hem sol bek, hem de sol kanat pozisyonlarında oynayabiliyor. 4-4-2, 4-2-3-1, 3-4-3 gibi sistemlerin hepsinde oynayabilen Laxalt, 'joker' oyuncu olarak da dikkat çekiyor.

Hızlı ve çevik bir futbolcu olan Uruguaylı, geçen sezon Milan'da 29 maça çıkarken 11 maçta sol bek, 17 maçta sol kanat pozisyonunda oynamıştı. Laxalt, Milan formasıyla sezonu 1 asist ile tamamlamıştı. (Sporx)

YORUMLAR 4
  • ferit 4 yıl önce Şikayet Et
    güzel asist yapmış 1 asist çokmu arıyoruz bunları sizce?
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayet olursa müthiş olur çok hızlı ve teknik
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe kadroyu çok şişirdi Kruse ve Vedat hariç hepsi balon
    Cevapla
  • Derman 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki 3-1-4-2 sistemi iç düsünen olmadimi fenerbahceye en yakin sistem bu sag bek yok sol bek yok dedans oyunçulari bir birini tamaliyamiyorken 3.defans en dogru terci olur dedans önüne ön libero sag sol kanat orta oyun kuruçu ve forvet arkasi ve 2 forvet sistem çok basit topu devamli ilerde tutarak topa sahip olma ve press
    Cevapla