Selçuk Dereli'yi çıldırtan sözler!

Selçuk Dereli’nin yayıncı kuruluşta yapacağı programın iptal edilmesinin ardından Burhan Kuzu, FIFA kokartlı eski hakeme ağır imalarda bulundu.

Selçuk Dereli'yi çıldırtan sözler!
Selçuk Dereli'yi çıldırtan sözler!
GİRİŞ 18.08.2019 11:41 GÜNCELLEME 18.08.2019 12:09
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

FIFA kokartlı eski hakem Selçuk Dereli’nin BeinSPORTS’ta yapılması planlanan programı yayıncı kuruluşun aldığı karar sonrası iptal edildi.

Eski hakem ve CHP eski Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla beinSPORTS’ta yapılması planlanan programının iptal olduğunu açıkladı.


Dereli, daha önce yeni sezonda beinSPORTS’ta olacağını duyurmuştu.

Dereli, Twitter hesabından yaptığı son açıklamada, "beinSPORTS’la dün itibariyle yapmayı planladığımız programlar yayıncı kuruluşun ‘bu sezon hakem programı yapmayacağını’ bugün tarafıma bildirmesi üzerine iptal olmuştur! Sizleri; söylenmedik söz bırakmayacağım, bağımsız ve tarafsız kanalıma bekliyorum." sözleriyle programın gerçekleşmeyeceğini duyurdu.

BURHAN KUZU'DAN SELÇUK DERELİ'YE AĞIR SÖZLER

TBMM Anayasa Komisyonu Eski Başkanı ve Anayasa profesörü Burhan Kuzu, resmi Twitter hesabından yayıncı kuruluşu aldığı bu karardan ötürü tebrik etti. Selçuk Dereli'nin hakemlik yaptığı dönemde FETÖ'den talimat aldığını iddia eden Kuzu, "CHP'de aktif siyaset yapıyorsun. Futbolu ve Türk hakemliğini daha fazla kirletme." dedi.

Burhan Kuzu'nun sözlerine cevap veren eski hakem Selçuk Dereli, "Eğer bu ithamını kanıtlamazsan müfterisin." dedi.

İşte o tartışma:



FENERBAHÇE - SELÇUK DERELİ GERGİNLİĞİ

Selçuk Dereli'nin yayıncı kuruluşla anlaşmasının iptal olmasının ardında Fenerbahçe camiasının parmağı olduğu iddiasının sebebi çok geçmişe dayanıyor.

Dereli, 2006’da oynanan ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmasıyla sonuçlanan Denizlispor-Fenerbahçe maçını yönetti. Bu karşılaşmanın futbol kurallarına aykırı bir şekilde devam ettiğini, normal şartlarda iptal olması gerektiğini düşünen Fenerbahçelilerin Dereli'ye olan öfkeleri yıllarca devam etti.

Dereli'nin de hakemliği bıraktıktan sonra Sarı-Lacivertli taraftarları kızdıracak söylemlerde bulunması bu gerginliğin tırmanmasına sebep oldu.

İşte Dereli'nin hakemliği bıraktıktan sonraki bazı tweetleri;






 

 

YORUMLAR 30
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    selçuk dereli 5 para etmez...kullanılmış hakemdir. yozgatsporun hakkını yemişti...yozgatspor-gs maçını satmıştı ..gs ye...sergene kırmızı kart vermedi ve 10 dak.sonra gol attı..
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu Denizli Yi yenemedin Hakeme suç buluyorlar
    Cevapla
  • Tanerrr 4 yıl önce Şikayet Et
    Denizli- fener maçı da denizli küme düşmemek için oynuyordun. Ayrıca o maç konfetiler yüzünden uzamıştı. Defalarca sahaya konfeti atılmıştı. Bir partide görev alan birinin futbol yorumları ne kadar tarafsız olabilir. Hem chpde görev yap hep futbol yorumla sana ancak ithal saman severler inanır.
    Cevapla
  • aynen 4 yıl önce Şikayet Et
    chp liler isi zora sokmayi iyi bilirler ve bundan zevk alirlar yeterki turkiye kaybetsin
    Cevapla
  • Söyle Samet 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ülkedeki en büyük kripto Fetöcü kurumdur..Bütün Ergenekon-Kumpas ve balyoz davalarının savcıları-Emniyet müdürleri-hakimleri büyük oranda FB kongre üyesidir.Aziz yıldırım ile karşılıklı maç yapmıştırlar.Karanlık güç aynen devam.
    Cevapla
  • Doğrusöz 4 yıl önce Şikayet Et
    Genel Kurulunda paralelci eski futbolcularına güzelleme yapan kulüp FB değildir. Mason Locaları, liyons ve rotary kulüpleri ile iç içe olan kulüp FB değildir. FB; kökü de burada dalı da burada yerli ve milli bir kulüptür, FETÖ ile ilişkisi olmaz, olamaz. FETÖ'nün hedefinde olması da ele geçirilememiş olmasındandır.
    Cevapla
  • Tanerrrrr 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayşe fetö ananasları kime yolladı videolar var izle. Gezide o ananıscılar nasıl davrandı. Ananascılar şimdi başkan. Kesinlikle bağlantı yok,haklısın :)) direnen ilk kulüp demişssin oda ayrı konu toplumsal bir olay çıkarmak için kullanılan bir kulüp bence. Buda planlı yapıldı bence
    Cevapla
  • bilall 4 yıl önce Şikayet Et
    kriptolar Fenere sızmaya ve ele geçirmeye çalışıp bunun için klube uye olmuşlar diye duşunmek ve anlamak için asgari zeka yeterlidir
    Cevapla
  • Ayşe Elmas 4 yıl önce Şikayet Et
    o sebepten mi fetöyle savaşan ilk klüp FB..hatta Türkiyede ilk direnen sivil toplum örgütü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle