İşte Ersun Yanal'ın şampiyonluk sistemi

Gelecek kesici 6 numarayla birlikte, orta saha artık gole hedeflenecek. Bekte ve stoperde görev yapabilen kaliteli bir isimle de taşlar oturacak. Taraftardaki 'defansif futbol' endişesi de tarih oluyor.

İşte Ersun Yanal'ın şampiyonluk sistemi
İşte Ersun Yanal'ın şampiyonluk sistemi
GİRİŞ 09.08.2019 10:41 GÜNCELLEME 09.08.2019 20:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun Yanal, 2013-14'teki futbolu izletmeye kararlı! Cagliari maçında da sinyal verildi.

Ersun Yanal ve kurmaylarının taktikler üstündeki mesaisi devam ederken, yönetim de beklenen takviyeleri yetiştirmek için canla-başla mücadele veriyor. Hücumdan memnun olduğunu ifade eden Ersun Yanal, defansif oyuncuların kadroya katılmasıyla beklenen futbolu izleteceği düşüncesinde. Baskılı ve hücum futboluyla bilinen Yanal, kesici bir ön libero ve hücuma yatkın bir stoper bekliyor. Hoca'nın aklında 'ofansif 4-1-4-1' var.

MEHMET TOPAL GiBi OLAMIYOR

Rakibine oyununu dayatacak yeni Fenerbahçe'de; tekniği iyi, topu oyunu hızlı sokabilen bir stoper gerekiyor. Roma'dan 33 yaşındaki Kolarov için epey uğraşıldı. Bu transferde sonuç ne olur kestirelimiyor, ancak Kolarov kalitesinde bir oyuncu şart görülüyor. Orta sahada ise eksik olan şey; kesici ön libero. Jailson'un stoperdeki yoklukta performansını beğenen Ersun Yanal, orta sahada ise ondan beklediğini göremiyor. Sebebi de; Jailson, ayrılan M. Topal kadar adam kovalamıyor ve riske girmiyor.

YENi JOKERi DENiZ TÜRÜÇ

Kayserispor'dan alınan Deniz Türüç ise Yanal'ın imdat kolu. Türüç'ün, iki kanat, on numara ve sık sık 8 numarada kullanacağı aktarıldı. Deniz Türüç, olası bir tercih darlığında, merkez orta sahadaki göbeği kapacak. Hasan Ali'nin sakatlanması ise başlangıçtaki planları bozdu. Hasan'ın dönmesiyle Dirar tekrar sağ beke dönecek. Yeni transfer Murat Sağlam'ın göstereceği performansa da bakılacak. Ancak bu bölgede ilk tercih kesin olarak Dirar

 

 

YORUMLAR 8
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    harun,alper, reyes gibi sürekli hatalı oynayanları oynatırsa fb 5. zor bitirir ligi. ayrıca kupasız bir sene geçirir ve avrupayada gidemez.
    Cevapla
  • Malazgirt.....71 4 yıl önce Şikayet Et
    Tecrübeli bir hoca olarak büyük konuşmasan iyi olur ; güvendiğin dağlara kar yağmasın sonra......
    Cevapla
  • Samsunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine boş boş transferler. Geçen yıl Tolgay neden alındı mesela? 2022'ye kadar her sene 2 milyon euroyu alacak. Adamın Türkiye liginde 6. yılı ama ligde golü bile yok.
    Cevapla
  • cennes 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca tolgay ile serdar aziz i bos yere aldirdi ikiside bol bol sakat
    Cevapla
  • cennes 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanal hoca degil ilk bes haftayi gormez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle