Simon Kjaer'de işlem tamam!

Sarı-Lacivertliler, 30 yaşındaki deneyimli isimle her konuda anlaştı. Sevilla da ikna oldu. Kjaer bu hafta sonuna kadar İstanbul'da olacak.

Simon Kjaer'de işlem tamam!
Simon Kjaer'de işlem tamam!
GİRİŞ 07.08.2019 11:21 GÜNCELLEME 07.08.2019 17:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe savunma hattındaki eksikleri gidermek için yaptığı yoğun mesainin sonuna geldi. Sarı-Lacivertliler, ligin başlamasına sayılı günler kala Sevilla forması giyen Danimarkalı stoper Kjaer ile yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç aldı. İspanyol ekibiyle de satın alma opsiyonlu kiralama konusunda da el sıkışıldı. Hafta sonuna kadar İstanbul'a gelecek olan tecrübeli stoper sağlık kontrolünün ardından F.Bahçe'ye imzayı atacak.

Danimarkalı stoper, 2.5 milyon euro civarında bir yıllık ücret olacak. Kjaer, Hoffenheim ile oynanan hazırlık maçında sakatlanmıştı. Ancak 30 yaşındaki oyuncunun forma giymesine bir engel bulunmuyor.

PARTNERİ ZANKA OLACAK

Yönetim, Kjaer dışında stoper bölgesine bir takviye için yaptığı görüşmelerde de sonuç almak üzere… Bu isim Kjaer'in Danimarka milli takımından arkadaşı Zanka… 29 yaşındaki stoper, kulübü Huddersfield'e ayrılmak istediğini iletti. Hem İngiliz ekibi hem de Zanka ile prensip anlaşmasına varıldı. Bu transferinde kısa süre içinde bitirilmesi planlanıyor. Huddersfield formasıyla Premier Lig'de 2 sezonda 62 maça çıkan deneyimli oyuncu, 3 gol attı.

KOLAROV BiTME AŞAMASINDA

Yönetim sol bekte Hasan Ali'nin sakatlanmasıyla birlikte Roma'nın Sırp yıldızı Aleksandar Kolarov'u bitirmek için girişimlere hız verdi. 33 yaşındaki Sırp oyuncu Kolarov ile 2+1 yıllığına anlaşma sağlandı. İtalyan kulübü ile bonservis konusunda görüşmelerde sona gelindi. Bu üç transferi bitirmeyi planlayan yönetim, Eljif'in Napoli'ye satışından gelecek parayı bu transfere harcayacak. Yönetim, forvet takviyesinde de listedeki isimlerle görüşmeleri sürdürüyor. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 12
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    kjaer yıllık maaşı 2 m eroya razı olurdu.tavan maaş en fazla 2 m euro olmalı bu herkes için geçerli olmalı. isteyen gelir istemeyen gider.
    Cevapla
  • mutlaka alınmalı. 4 yıl önce Şikayet Et
    kjaer mutlaka alınmalı ama ben de josef de souza ve skrtelin de alınmasından yanayım.
    Cevapla
  • mutlaka alın 4 yıl önce Şikayet Et
    josef de souza ve skrtel elden kaçıyor.
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    kjaer bizim.istedigimiz stoper olamayacak göreceksiniz
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim şu an ki kadromuzda en iyi stoper.
    Cevapla
  • Hakkı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kajer mutlaka alınması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle