Ersun Yanal'ın F.Bahçe'deki yeni jokeri!

Fenerbahçe'nin teknik direktör Ersun Yanal, yeni transfer Deniz Türüç için planını belirledi.

Ersun Yanal'ın F.Bahçe'deki yeni jokeri!
Ersun Yanal'ın F.Bahçe'deki yeni jokeri!
GİRİŞ 04.08.2019 09:13 GÜNCELLEME 04.08.2019 09:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın hücum hattı bell. İleride Vedat Muriç, kanatlarda Moses ve Garry Rodrigues ortada ise Max Kruse... Peki Deniz Türüç ne olacak? İşte bu sorunun cevabı da Ersun Yanal'ın taktik tahtasında... 

Milli ve yerli olan Deniz Türüç uzun vadeli planın içerisinde. Futbolcu öncelikli olarak Moses ve Garry Rodrigues ile forma rekabetine girecek. 

Max Kruse'nin yerinin garanti olduğu düşünülürse şu an için yedek kalması yüksek ihtimal. 

Ancak Yanal, Deniz'i hamle oyuncusu olarak da kullanmak istiyor. Cezalı sakat veya formsuzluk durumunda hemen sahaya sürülecek isim kuşkusuz Deniz Türüç.

YORUMLAR 11
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca işi bilmiyor takım kurmasını bilmiyor. gustavo fos.kolarov fos,zanka fos .bunlar takıma uyum sağlayana kadar sezon biter fb ligi 5. bitirir yine kupa alamadan boşa gider 1 yıl. fb de okan turp zankadan 2 kat daha iyi.abdülcebrail kolarovdan 2 kat daha iyi. jailson tolga ciğerci ve ozan gustavodan 2 kat daha iyi.bunlar varken yaşı geçmişleri bitikleri transfer etmek işi bilmemektir. boşa gidecek paralara yazık.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocamana böyle bonkörlük etmediniz. Adam ne istese para yok dediniz!
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    FB yi Toptancı dükkanına çevirdi. Ya tutarsa mantığı ile iş yapıyorlar.Nasıl olsa para çok. Deniz iyi futbolcu ama forma şansı sırf isim yapmış yabancılardan dolayı vermezler.
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanalla fener bişey yapamaz hoca falan değil adam bilmiyor gerçekten bunun hoca olduğu ba dair belge varmı yani adam bilmiyor oyuncu kurgusu falan yok bence bu çakma
    Cevapla
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    deniz duran top ustası.serbest vuruşları kesinlikle gol olur.böyle bir oyuncuya ihtiyaç vardı. alex gitti gideli serbest vuruşlar boşa gidiyordu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle