Fenerbahçe mutlu sona ulaştı!

Fenerbahçe, Kolarov için Roma kulübünü menajer Mirsad Türkcan aracılığı ile ikna etti. Yıldız futbolcu imza için İstanbul'a bekleniyor.

Fenerbahçe mutlu sona ulaştı!
Fenerbahçe mutlu sona ulaştı!
GİRİŞ 03.08.2019 11:17 GÜNCELLEME 03.08.2019 12:52
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girmeye hazırlanan ancak henüz istediği kadroyu tam olarak kuramayan Fenerbahçe, uzun süredir uğraş verdiği Alexandar Kolarov transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Sarı-Lacivertliler'in 33 yaşındaki Sırp yıldız için sonunda kulübü Roma'yı ikna etmeyi başardığı ortaya çıktı.

20 HAZİRAN'DA FENERBAHÇE İLE ANLAŞMIŞTI

Fener, 20 Haziran'da İstanbul'a getirip el sıkıştığı Kolarov için İtalyan kulübünün kapısını çalıp transfer şartlarını sormuştu. Roma 1 yıllık sözleşmesi kalan Sırp sol bek için kapıyı 4 milyon eurodan açarken, Sportif Direktör Damien Comolli 2.5 milyon euro önerisinde bulunmuştu. Pazarlıkların olumlu sonuçlanması beknirken, teknik direktör Fonseca pürüzü patlak vermişti.

HAFTA BAŞINDA İMZA İÇİN GELECEK

Fenerbahçe, Hasan Ali'nin sakatlığı sonrası birçok mevkide oynayabilen Sırp oyuncu için Roma ile yeniden masaya oturdu. Menajer Mirsad Türkcan'ın, Kolarov'un da kulübüne rest çekmesi sonrası Roma'lı yöneticileri ikna etmeyi başardığı bildirildi. Transfer ücretindeki küçük pürüzlerin giderilmesi sonrası Kolorav'un imza için 1-2 gün içinde İstanbul'a geleceği kaydedildi. (Star)

 

 

YORUMLAR 41
  • Levent 4 yıl önce Şikayet Et
    umut meraş ve mert çetin gibi 2 gence verilecek toplam paray bu 33 yaşındaki adama vererek çk büyük hata ediyorlar. 2 tane gelecek vaad eden oyuncuyu almadılar biri fransaya biri romaya gitti yakında ikinci merih vakası olur. çok düşük maliyetlerle alabileceği adamlar 1-2 yıl içinde 10-20 milyon euro etmeye başlıyor.
    Cevapla
  • Gudor 4 yıl önce Şikayet Et
    Taş gibi takım oldu fener...
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    yaşı geçmiş kolarova bonservis ödenmez.ayrıca yıllık maaşıda 2 m euro tavan olmalı.kim olursa olsun yıllık ücret tavanı 2 m euro olmalı. fiyat farklılığı takımı başarısız ediyor. çünkü o benden fazla alıyor diye takımda bazı kişiler iyi oynamıyorlar.
    Cevapla
  • E fenerliler 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizde falcoa hakkında atıp tutuyosunnuz buna ne dicez. Falcaonun geçmişi ortada kobuşulcak en son adam siz çöplerinizi konuşun acizler!!
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk Ligi Huzur evine döndü 33 yaşında adamları bile zor alıyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle