Volkan Demirel'e sürpriz teklif!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Volkan Demirel'le bir araya gelerek tecrübeli file bekçisine hiç beklemediği bir teklifte bulundu.

Volkan Demirel'e sürpriz teklif!
Volkan Demirel'e sürpriz teklif!
GİRİŞ 03.08.2019 09:31 GÜNCELLEME 03.08.2019 12:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal ve mukavelesi halen uzatılmayan Volkan Demirel, Bodrum'da bir araya geldi. Volkan 1 sene daha devam etmek isterken tecrübeli çalıştırıcı, "Gel yardımcım ol" teklifinde bulundu.

Fenerbahçe ile mukavelesi bittikten sonra halen sözleşmesi yenilenmeyen Volkan Demirel, kişisel çalışmalarına devam ederken tatilini de sürdürüyor. 

Tecrübeli kalecinin resmi sitedeki fotoğrafı ise kaldırılmadı. Bütün bunlar yaşanırken herkes Volkan'la yakın zamanda 1 yıllık yeni mukavele yapılmasını bekliyordu. Ancak oldukça ilginç gelişmeler yaşandı. 

Fenerbahçe takımı dünü izinli geçirirken Teknik Direktör Ersun Yanal, Bodrum'a gitti. Ünlü tatil beldesinde Volkan Demirel ve Ersun Yanal baş başa uzun süre konuştu.

Bu görüşmede tecrübeli kalecinin 1 yıl daha F.Bahçe'de forma giydikten sonra jübile yapmak istediğini belirttiği öğrenildi. 

Yanal ise, "Gel benim yardımcım ol. Fenerbahçe'ye hizmete devam et" önerisini getirdi. Önümüzdeki günlerde Volkan'la ilgili karar verilecek. Tecrübeli file bekçisiyle mukavele yapılsa bile maçlara çıkmaktan çok Yanal'a yardımcı olacağı öğrenildi. (Akşam)

 

 

 

YORUMLAR 7
  • Akış 4 yıl önce Şikayet Et
    Şüan itibari ile fenerin volkan hariç elle tutulur bir kalecisi yoktur.
    Cevapla
  • Hakans 4 yıl önce Şikayet Et
    Yardımcı olmaz bundan ama iyi amigo olur
    Cevapla
  • Fbli 4 yıl önce Şikayet Et
    O zaman yardimci maasi alsin. Ben Fener Ol acam. Volkan yattigi yerden milyonlar alacak. Yok öyle yagma.
    Cevapla
  • Orhan Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Aceke etmeyin. Bu sene fener volkan ı çok arar...
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence yeter demeli artık. Volkan'ında bu işi tatlı yerde bırakması lazım. Şimdiye kadar yaptığı başarılı hizmetlerden ötürü gönlümüzde yer alması lazım. Takıma dışarıdan destek vermesi en güzeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle