Real Madrid-F.Bahçe maçında 8 gol

Bayern Münih'in ev sahipliğinde, Allianz Arena'da düzenlenen Audi Kupası'nın üçüncülük maçında Real Madrid, Fenerbahçe'yi 5-3 mağlup etti ve turnuvayı üçüncü olarak tamamladı

Real Madrid-F.Bahçe maçında 8 gol
Real Madrid-F.Bahçe maçında 8 gol
GİRİŞ 31.07.2019 20:58 GÜNCELLEME 31.07.2019 21:30
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Audi Cup’ta Real Madrid’e 5-3 mağlup olarak turnuvayı 4. olarak tamamladı.



Yeni sezon öncesinde Almanya’da Audi Cup’ta dev kulüplerle beraber turnuvada yer alan Fenerbahçe, son maçında Real Madrid’e 5-3 mağlup oldu.

Müsabakada Fenerbahçe adına golleri Rodrigues, Dirar ve Ozan Tufan kaydederken Real Madrid adına 3 gol Benzema, Nacho ve Mariano’dan geldi. Sarı-lacivertliler bu maçın ardından turnuvayı 4. olarak tamamladı.

 

REAL'DEN İLK GALİBİYET

İspanya'nın dünyaca ünlü takımı Real Madrid, sezon öncesi yaptığı 5. maçında ilk galibiyetini aldı.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda 3 maçın 2'sini kaybedip, 1'inde berabere kalan eflatun-beyazlı takım, Audi Kupası'nda ise ilk karşılaşmasında mağlup olmuştu.

Fenerbahçe'yi 5-3 yenen Real Madrid, sezon öncesi hazırlık organizasyonlarındaki ilk galibiyetini elde etti.


Real Madrid: 5 - Fenerbahçe: 3

Stat: Allianz Arena

 

Hakemler: Benjamin Cortus, Florian Heft, Robert Kempter (Almanya)

Real Madrid: Navas (Dk. 46 Lunin), Odriozola (Dk. 62 Carvajal), Varane (Dk. 46 De la Fuente), Nacho, Marcelo (Dk. 62 Gutierrez), Valverde (Dk. 74 Kubo), Kroos (Dk. 74 Seoane), Vinicius Junior (Dk. 62 Rodrygo), Isco (Dk. 73 Modric), Hazard (Dk. 46 Lucas Vazquez), Benzema (Dk. 62 Diaz)

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Murat Sağlam (Dk. 57 Isla), Reyes, Jailson (Dk. 82 Allahyar Sayyadmanesh), Dirar (Dk. 75 Abdulcebrail Akbulut), Ozan Tufan, Alper Potuk (Dk. 75 Mehmet Ekici), Ferdi Kadıoğlu (Dk. 57 Moses), Kruse, Rodrigues (Dk. 75 Yusuf Mert Tunç), Muric (Dk. 75 Frey)

Goller: Dk. 6 Rodrigues, Dk. 34 Dirar, Dk. 59 Ozan Tufan (Fenerbahçe), Dk. 12, 27 ve 53 Benzema, Dk. 62 Nacho, Dk. 80 Diaz (Real Madrid)

Sarı kartlar: Dk. 70 De la Fuente, Dk. 78 Modric (Real Madrid), Dk. 78 Mehmet Ekici, Dk. 89 Allahyar Sayyadmanesh (Fenerbahçe)

YORUMLAR 79
  • Galip 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede futbol mu var ki Hangisi gitse 3-4 yer gelir. Takımların neredeyse tamamı yabancı futbolcu. Paralarıda garanti niye gitsin adam Real de canını dişine taksın. Uzu yıllar artık hem milli hem lig takımları dünyada başarılı olamaz. Bir-iki galibiyetle avunur gideriz
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakkaten sallamış,
    Cevapla
  • hataylı 4 yıl önce Şikayet Et
    he he ne sallamış bee. iki maç oynadı düzüne düzüne gol yedi. ancak göcü amator takımlara yetiyor.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs liler sevinmeyin sizde olsaydınız sonuç pek değişmezdi.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'yi bu turnuvaya alanın aklına şaştım zaten, küçümseme maksatlı değilim ama geçen sezonki performansından sonra bu turnuva birkaç beden büyük geldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle