Ersun Yanal'dan transfer mesajı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bayern Münih maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Ersun Yanal'dan transfer mesajı
Ersun Yanal'dan transfer mesajı
GİRİŞ 31.07.2019 00:41 GÜNCELLEME 31.07.2019 00:43
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Audi Kupası'nda Bayern Münih'e karşı oynanan maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'ın açıklamaları;

"Oyuncularımızın neler yapabileceğini görmek adına önemliydi. Oyunun içinde birçok pozisyon var ama bunları tek tek değerlendirmek yerine, gollerden sonraki oyundan düşmeyi kaldırmamız gerekiyor. Birçok oyuncumuzun pozisyon olarak aksadığını, aksamamaları gerektiği karşılığını aldık. Bu turnuvadan en büyük kazancıncımız, özgüvenimizin olmasıdır. Yaptığımız hatalardan ders çıkaran ve iyileşen bir takım olmak için birlikteyiz. Farklı iki yarı oldu. İlk yarıda dağınıklığın ortaya çıktığı dakikalar var. Bu nedenle hazırlık maçları yapılıyor. Hataları düzeltmek için çalışmalar devam ediyor."

 

TRANSFER: "KISA SÜRE İÇERİSİNDE"

"Güçlü bir takımız, güçlü oyuncularımız var. Bu tür maçları oynayarak eksiklerimizi görebiliyoruz. Bazı oyuncularımızın ufak tefek problemleri vardı gelmediler. Çok derin bir kadroya sahip değiliz. Hedeflerimiz, temaslarımız belli. Umarım kısa süre içinde halledip takıma katarız. Bu eksiklikler bizi zorluyor ama mazeret değil. Bir an önce toparlanmak ve çalışmak, bizim önümüzdeki gerçek."

 

 

YORUMLAR 22
  • İsmail K 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yılı da fener kayıp etmiş görünüyor. Şimdiden hazırlıklı olalım. yanal geçen yıl takımının iskeletini oluşturup oyun şeklini oturtmalıydı ve yeni transferlerle de eksik kalan yerleri kapatmalıydı fakat geçen sezon hiç bir şey yapmadı. Bir yılda 1 tane genç oyuncu bile takım çıkaramıyorsa düşünmek lazım.
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Farklı iki devreden bahsediyor. Yav sen milleti körmü zannediyon. Bayern ikinci yarı gençlerle oynamasa en az 10 atardı. Hangi iki farklı yarıdan bahsediyon ersun?
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    40 tane oyuncu var 4 takım kurulur.daha ne transferi istiyor. bilmiyorsan bırak bilenler oynatsın.acilen sergen yalçın hoca fb ye gelmelidir.ersun hocanın oynatmadığı gençleri seneye 10 ar m euroya satar fb o zaman rahata erer.
    Cevapla
  • teknede-alem 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun sen en iyisi kendi yerine iyibir hoca transfer ettir en dogru isi yapmis olursun
    Cevapla
  • 434343 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok değil 7/8 yıl öncesinin takımının bir maçının özet görüntülerine bakmak rezaletin ve bitişin analizini yapmak zor değil...Tabii asıl bitmişlik Sayın Ersun Yanal...Korkaklar risk alamazlar ve gençlere haydi diyemezler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle