Fenerbahçe tarihi transferi resmen açıkladı!

Fenerbahçe, Makedon oyuncusu Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferini resmen açıkladı. Napoli'nin bu transfer için Fenerbahçe'ye 18 milyon Euro ödemesi bekleniyor. Eljif Elmas, bugün İtalya’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeni takımıyla sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe tarihi transferi resmen açıkladı!
Fenerbahçe tarihi transferi resmen açıkladı!
GİRİŞ 23.07.2019 00:33 GÜNCELLEME 23.07.2019 09:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Eljif Elmas'ın Napoli'ye transfer olduğunu açıklarken, oyuncuya resmi siteden veda etti.

 

Sarı-lacivertli kulübün 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Eljif Elmas, yeni sezonda İtalya'da forma giyecek. Fenerbahçe Kulübü, resmi siteden genç yıldızın Napoli'ye transfer olduğunu açıklayarak, "Kulübümüz, futbolcumuz Eljif Elmas’ın transferi konusunda İtalya’nın Napoli ekibi ile anlaşma sağlamıştır. Oyuncumuz İtalya'ya giderek, prosedürleri tamamladıktan sonra yeni kulübüne imza atacaktır.

Genç yaşında formamızı giyen ve Fenerbahçemizin bir taraftarı olma gururunu yaşayan, sahip olduğu potansiyel ve renklerimize duyduğu bağlılıkla armamızı başarıyla taşıyan Eljif’e tüm katkıları için teşekkür ediyor; başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz. Futbolcumuzun, formasını taşıyacağı yeni takımında Fenerbahçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz"
ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli kulüp ayrıca sosyal medya hesabından "Gittiğin yerde de parıl parıl parlaman dileğiyle!" paylaşımında bulundu.



REKOR BONSERVİS BEDELİ: 18 MİLYON EURO

Fenerbahçe, Eljif Elmas için 18 milyon euro bonservisin yanısıra bonuslar karşılığı Napoli ile el sıkıştı. Eljif Elmas ise 1.5 milyon euro net maaş ve 5 yıllık kontrat için prensip anlaşmasına vardı.

KULÜP TARİHİNİN TRANSFER REKORU

Sarı-Lacivertli kulüp tarihinde bugüne kadarki en yüksek transfer geliri Mousa Sow'dan elde edildi. Senegalli oyuncu 2012'de Al Ahli'ye 16 milyon euro bedelle transfer olmuştu.

YORUMLAR 13
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    guilano,souza,elif elmas gibi oyuncuları olumlu transfer piyasası oluşturarak klubü maddi ve manevi rahatlığa kavuşturmak zor imkanları başarmak en güzel başarı. böyle kaliteli oyuncuları tesbit etmek de ustalık ister.sayın aykut hoca o konuda profösördü. emeği geçenlerden Allah razı olsun, işleri rast gelsin.
    Cevapla
  • .... 4 yıl önce Şikayet Et
    futbolun f sinden anlamayan cahiller yorum yazmayı bırakın cocuk 90dk koşan sert ve 19 yaşında bir oyuncu fener takım olarak iyi olsa bu çocuk çok iş yapardı şimdi izleyin italyada nasıl oynayacak
    Cevapla
  • AHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıradan, vasat bir futbolcuya bu parayı verdiler. Bu işte bir iş var gibi geliyor bana.
    Cevapla
  • Cafer c 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına, gidin futboldan başka bi şey izleyin ve yorumlayın.Mesela badminton filan...
    Cevapla
  • Hunter 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Hocanın yaptığı transferlerin hepsinden Fenerbahçe para kazandı.. Hiç biride boşa gitmedi bee Helal sana Aykut hoca..
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    comoli geçen seninin diyetini ödedi.cocuyu getiren o.onun arkasından gelen topçulardın hesabını da sormak doğal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle