Fenerbahçe, Gustavo için Eljif'i bekliyor!

Teknik direktör direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği ön libero Luiz Gustavo'yu Fenerbahçe'nin Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferinden sonra gelecek parayla alacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, Gustavo için Eljif'i bekliyor!
Fenerbahçe, Gustavo için Eljif'i bekliyor!
GİRİŞ 19.07.2019 09:36 GÜNCELLEME 19.07.2019 15:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal'ın ısrarla istediği ön libero Luiz Gustavo'yu Fenerbahçe'nin Eljif Elmas'ın Napoli'ye transferinden sonra gelecek parayla transfer edeceği belirtildi.

Sarı-Lacivertliler'in bu oyuncunun bonservisi için Marsilya'ya 5 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ancak 8 milyon euroluk bir rakamla karşılaştığı Fransız basınında yer almıştı.
Hücuma katkısı da Fejsa'ya göre daha fazla olan Gustavo'nun transferi sarı-lacivertli takımın yeni oluşturacağı omurgada önemli yer tutuyor.

Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi olan Sambacı'yı Marsilya 2017'de Wolfsburg'tan 10 milyon euro ödeyerek almıştı. Gustavo geçen sezon 38 maçta 4 gol attı. (Star)

 

 

YORUMLAR 3
  • kılıçaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    gustavo eski formunda değil düşüş var gereksiz. o parayı çarçur etmeyin. gustavo bi işe yaramaz yaşı geçmiş. ligimize uyum sağlayamaz. onun mevkisinde oynayan fb de 4 oyuhcu var. oynatki kazan.
    Cevapla
  • toranaga 4 yıl önce Şikayet Et
    32 yaşındaki gustavo 20 yaşındaki eliften gelecek parayı vermek akıl işimi .....
    Cevapla
  • Fbli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav bu adam gelmis 32 yasina. Bonservis verilmez. Hemde 5-8 milyon. Gidin kesfedin. 5 milyon verin ama daha genc birine. Ayrica o bölge degil önemli olan. Iki stoper Kjaer- Yerry Mina ve cok cok iyi bir santrafor. Solbek ve sagacik da lazim. Moses sagbek e gecsin. Asil yeri orasi. Isla veya Dirar dan biri satilabilir
    Cevapla