F.Bahçe'den transfer ve Eljif Elmas açıklaması

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, takımdaki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

F.Bahçe'den transfer ve Eljif Elmas açıklaması
F.Bahçe'den transfer ve Eljif Elmas açıklaması
GİRİŞ 17.07.2019 22:46 GÜNCELLEME 17.07.2019 22:49

Yeni sezon öncesi transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe'de İdari Menajer
Volkan Ballı, açıklamalarda bulundu.

Süper Lig fikstür çekiminin ardından TRT Spor'a konuşan Volkan Ballı, şöyle konuştu;

''YENİ ARKADAŞLARIMIZ ÇABUK ALIŞTI''

Yeni oyuncular katılıyor aramıza, katılanlar sağ olsun hemen alıştı. Kruse olsun, Garry Rodrigues olsun takım arkadaşları hemen kucaklıyor. Hedefimiz çok çalışmak ve bu sezon şampiyon olmak.

''GEÇMİŞİ UNUTACAKSINIZ, 6.LIK BAŞARISIZLIK''

Geçmişi unutacaksınız, başka çaresi yok. Geçmişi hatırlarsanız başarı sağlayamazsınız. Geçen sene Fenerbahçe'nin 6. olması bile tahammül edilemez. 6. olmak başarısızlıktır. Yaşadığımız o tehlikeli süreçte kontrol etmek çok zordu. Bizim için tek bir hedef var. Fenerbahçe kazanmak için oynar. Bunun için de daha birinci günden çalışmaya başladık.

''TRANSFER HERKES İSTER AMA KOLAY DEĞİL''

Çalışan herkes takımın kuvvetlenmesini ister. Unutmamalıyız ki Türk futbolunun içinde olduğu bir kriz var. FFP krizi var. Tüm takımlar ondan etkileniyor. Onun için çok titiz davranmak lazım. Geçmiş yıllarda dikkat edilmeden transferler yapılınca kulüplerin düştüğü durum ortada. Bu paralar insanların, taraftarların paraları. O yüzden çarçur etmemek gerekiyor, dikkatli olmak gerekiyor. Transferi herkes ister ama kolay değil bu işler. Satranç oynar gibi çok akıllı ve dikkatli olmanız gerekiyor.

ELJIF ELMAS VE NAPOLI...

Resmi bir ağızdan açıklama geldi. Napoli başkanının söylediğinin üstüne bir şey diyemem. O konuya ben girmeyeyim. Napoli başkanının yaptığı açıklamadan sonra bekleyip görmek gerekiyor.