Luiz Gustavo'dan Fenerbahçe'ye kötü haber!

Fenerbahçe'nin orta sahaya transfer etmek istediği Luiz Gustavo'nun maliyetinin sarı lacivertli ekibi zorladığı belirtildi.

Luiz Gustavo'dan Fenerbahçe'ye kötü haber!
Luiz Gustavo'dan Fenerbahçe'ye kötü haber!
GİRİŞ 15.07.2019 22:26 GÜNCELLEME 15.07.2019 22:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Marsilya'nın Brezilyalı orta sahası Luiz Gustavo'nun maliyeti sarı lacivertlilere fazla geldi.

 

 

Fransız RMC sitesinin haberine göre Fenerbahçe'nin Luis Gustavo'ya ilgisi var ancak olumlu sonuçlanması çok uzak görünüyor.

9 MİLYON BONSERVİS, 4 MİLYON MAAŞ

 

 

Marsilya'nın 9 milyon euroluk bonservis talebi ve oyuncunun yıllık 4 milyon euroluk ücretinin Fenerbahçe'yi oldukça zorladığını belirten Fransız basını, yine de Fenerbahçe'nin transferden kesin olarak vazgeçmediğini kaydetti.

Fransa'da bulunan Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin de tatil için değil ailesiyle görüşmek için Fransa'ya gittiği yazılmıştı.

YORUMLAR 11
  • erdem 4 yıl önce Şikayet Et
    defansa adam alın kaliteli ortasahaya gerek yok bir sürü oyuncu var .
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    bu fos ve çöp transfer olur. o kadar paraya gustavodan daha genç ve daha iyi 3 oyuncu alınır. bu transfer fb yi bitirir.bu senede başarılı olamaz. çünkü comoli ve ersun hoca gençleri oynatmadıkça kazanamaz, kaybeder.gençleri bi maçta çözemezsin bi maç oynatıp 30 maç bekletilmez. 30 ar dakika bile olsa sürekli oynaması kendini kanıtlaması gerekir.ersun hoca bundan dolayı başarılı olamıyor.elmas oynatılmasa parlamazdı. elmas şimdi 18 milyon euro ra satıldı. avrupa kapış kapış gençleri topluyor.daha sırada berke,,barış,,ferdi,zac, oğuzkaan,Allahyar,murat sağlam,abdülcebrail bunlar seneye avrupada kapış kapış transfer tercihi olacaktır.oynat hem sen kazan hep klüp kazansın.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    o paralara gustavo mu. kesinlikle fos transfer paralar çöp olur. comoli ve ersun yanal acilen gönderilmeli. iş işten geçmeden .bunlar futboldan anlasa elinde 5 tane gustavodan daha iyi ve genç süper önlibero varken gidip yaşlı ve pahalı gustavoyu istemek aptallıktır. bu gidişle fb bu yılda başarılı olamaz. çünkü gençlere önem vermeyen kaybeder. biter. ne yapacağını şaşırır. takım kurmakta şaşırır.
    Cevapla
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    gustavo hem yaşlı hem fos. bi işe yaramaz. önliberoda oynayan fb de 5 tane oyuncu varken buna yanaşmak futboldan anlamamaktır. rezalet transfer. o paralara 3 tane ondan daha iyileri alınır.paralar çöpe mi gidecek yine şu comoli denen beceremiyor transferleri fb nin çok zararı oldu..bi gitsede kultulsa fb.
    Cevapla
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel haber. gustavo bi işe yaramaz önlibero fb de dolu. jailson,,ozan,,tolgay,,tolga ciğerci,,oğuzkaan varken gustavo gereksiz. bunlar varken o bölgeye transger isteyen yada yapan futboldan anlamayan çıkar için yapandır.fb nin şu anda transfere ihtiyacı kalmadı.çünkü sağ ve solbek murat ve abdülcebrail süper oynuyor. vedat muriç ve Allahyar süper oynuyor. moses ve rodrigez süper oynuyor. kruse süper oynuyor. kaleciler altay ve berke süper.spoperler sadık ve serdar süper.daha ne olsun. ersun hoca bu kadroyla şampiyon yapamazsa kendiliğinden ayrılsın. bu kadroyla herkes şampiyon yapar fb yi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle