Fenerbahçe, Thomas Vermaelen için pazarlıkta!

Thomas Vermaelen'i transfer etmek isteyen Fenerbahçe'de, Sportif Direktör Damien Comolli Katar ekibi Al Arabi ile kıyasıya bir pazarlığın içine girdi.

GİRİŞ 15.07.2019 10:12 GÜNCELLEME 15.07.2019 13:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

 
Haber7 Spor Servisi


Martin Skrtel ve Roman Neustadter'den doğan stoper boşluğunu gidermek için yoğun çaba sarf eden Fenerbahçe yönetimi, bir yandan Simon Kjaer'in kulübü Sevilla'dan cevap beklerken diğer yandan da alternatif isimlere yöneldi.

İlk olarak bonservisi elinde olan Belçikalı yıldız Thomas Vermaelen'i gündemine alan Sarı-Lacivertliler, 33 yaşındaki futbolcuya 2 yıllık sözleşme teklif etti. Futbolcunun Ajax ve Katar ekibi Al Arabi'yle temas halinde olduğu öğrenilirken Fenerbahçe'nin Ajax'tan daha iyi bir teklif sunduğu ancak Al Arabi'nin transferi bitirmeye yakın olduğu belirtildi.

Vermaelen'in menajerinden bir randevu daha isteyen Sportif Direktör Damien Comolli bu hafta daha iyi bir teklifle Belçikalı yıldızın kapısını çalacak.

 

 

YORUMLAR 7
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Dogru yaklasim. Fenerbahce nin kadrosunda 3 stoper var. Oraya 1 tane uluslararasi tecrübesi olan oyuncu sart. Altyapidan gelen Okan Turp la birlikte oynayacak, onu yönlendirecek biri lazim. Fenerbahce Haberleri yorum kismi, cok SIKMAYA basladi. Fenerbahceli olmayan burada yorum yazmasin lütfen !
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    33 ne ki? 40 yaşına girmesini bekleseydiniz. Daha çok genç...
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Takımlarımız alt yapılarını kurup oyuncu yetiştirmezler ise böyle 33'lük yabancı oyunculara paralarımız daha çok gider...Unutmayalım Türk futbolu en büyük başarıyı Galatasaray ile alırken alt yapıdan yetişen bir sürü genç vardı, aralarına 3 tane kaliteli yabancı koyduğunuzda takımlarımızı kimse tutamaz...
    Cevapla
  • bitik kadro 4 yıl önce Şikayet Et
    fb emre, volkan, ozan tufan, dirar, hasan ali kaldırım, vedat muriç, rodrigez, alper, barış, victor moses, frey, ferdi, mehmet ekici, zajc, cameni, diego reyes ile mi şampiyon olacak. böyle bir şey mümkün değil. fb bu sene yine küme düşmeye oynacak. çünkü bu kadronun tamamı ekiplerinden gönderilmiş, satış listesine konmuş veya 2. 3. sınıf oyuncular. bakın buraya yazıyorum. bu kadroya 3 4 takviye daha yapsanız bile ligde ki her takım bu takımı yener. görecek yaşayacaksınız. gerçek bu. kadro yapılanması inanılmaz hatalı. aynı hatalar artarak devam ediyor. fb seyircisi bu kadroyu iyi incelesin. doğru mu söylüyoruz yalan mı.
    Cevapla
  • vatanas 4 yıl önce Şikayet Et
    Gecen sene FENERİ 2-0 dan 3-0 dan yenebildiniz mi ? Ya 10 kişilik FENERİ yenebildiniz mi ? Şüpheniz olmasın bu sene malum takıma 6 ( ALTI ) senesi.
    Cevapla
  • Tabi 4 yıl önce Şikayet Et
    Vedati takimi postaladi Gary için çöp max cruise cop bidonu allahyar allaha emanet alper gecen sene bile full oynadı cameni hep kaledeydi moses chelsea degil chilside oynadi bi siz anlıyorsunuz kadrodan
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    33 yaşında... Defans oyuncusu... Şu anki oynadığı ligde zaten hamlaşmıştır... Vay fenerbahçemin haline... Ali Koç Başkan FB Kümeye...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle