Fenerbahçe'nin hedefi 35 milyon Euro!

Eljif Elmas için Napoli ile 18 milyon avroya el sıkışan sarı-lacivertliler Zajc ve Jailson'dan da bir o kadar gelir bekliyor.

Fenerbahçe'nin hedefi 35 milyon Euro!
Fenerbahçe'nin hedefi 35 milyon Euro!
GİRİŞ 14.07.2019 09:23 GÜNCELLEME 14.07.2019 10:24
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Transferin flaş ekibi Fenerbahçe, aldığı oyuncular kadar sattığı isimlerle de manşet olmakta kararlı.

Kadrosuna şu ana kadar 7 takviye yapan sarı-lacivertliler, stoper, orta saha, kanat ve golcü arayışlarına devam ederken değirmenin suyu satılan oyunculardan gelecek. Eljif Elmas'ı 15 artı 3 de bonus olmak üzere toplam 18 milyon avroya Napoli'ye satan Fenerbahçe, yaklaşık bu kadarlık yeni bir satış için de kıran kırana pazarlığa devam ediyor.

Dinamo Kiev'in Miha Zajc için yaptığı 5 milyon avroluk teklifi geri çeviren yönetim, Sloven yıldız için Real Betis'le görüşüyor.

KASA PARA DOLACAK

İspanyolların ısrarla istediği 25 yaşındaki 10 numara için sarı-lacivertliler 9 milyon avro bonservis talep ediyor. Tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor. Sarı-lacivertlilerin satmak istediği diğer isim ise Jailson.

Yönetim, Brezilyalı için Udinese ile görüşüyor. İtalyanların 6,5 milyon avro teklif ettiği Jailson için Fenerbahçe'nin talebi 8 milyon avro.

Geçen sezon Giuliano, Josef ve Fernandao'nun satışından yaklaşık 25 milyon avro gelir eden sarı-lacivertliler bu sezon üç oyuncu satışında hedefi tutturursa kasaya 35 milyon avro girecek.

 

 

YORUMLAR 18
  • Yazoğlum 4 yıl önce Şikayet Et
    çok ucuza gidiyorlar medya abartıyor halk da yiyor avrupada olsa 30 40 milyon euro ederlerdi. Avrupa kulüpleri bilmiyorlar mı zaten işini biz çekirdek yemeye devam edelim onları izliyelim zannediyoruz biz gagaliyoruz lakin onlar çekirdeğimizede zehirli ilaç koymuş olabilir mi acaba
    Cevapla
  • Cann 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin bu kadrodan hangi oyuncusu 30 40 milyon eder allah aşkına gerçekçi olalım elif elmas bile 18 e gidiyor ama ya seneye yâda sonraki sene bedavaya gelir skor üretemeyen vasat topcu sadece koşuyor ve genç bu parayı vererek hata yapıyorlar
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bir kulüp üzerine düşüyor. Şişme fiyat anlaşmalı paranın yarısı dolaylı geri gidecek amaç UEFA a 18 e sattık paramız var transfer yapabiliriz demek. Tezgah yeni.
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    elmasa kim verir 18 milyon euro hülle var işin ıçinde fb iyi yapar bu işleri
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Hile derler. Yazmasını öğren öyle gel yeğen...
    Cevapla
  • martli 4 yıl önce Şikayet Et
    gecen sezon 25 milyonu nasil çar çur ettiper ise bu sene de 35 milyonu çar çur ederler. seneye satacak futbolcu da bulamazlar..
    Cevapla
  • Kerim 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah isimli arkadasim bi galarsaryli olarak bende anlamdim yusuf yazici 10 milyon elif 18 dorukhan 8 elif on sekiz yusufla dorukhanin gozlerini bagla ayaklarini birbirine bağla yinede eliften daha etkili olurlar ben anlamdimki bu para veren adamlar kormu zaten üç dört milyoj verse oynaya oynaya satardi qli Koç bunları geçen sezonun çöp kadrosunun vasifsiz oyunculari
    Cevapla
  • Eyvallah 4 yıl önce Şikayet Et
    Levrok 18 değil 30'a satılsın isteriz sizler gibi çekemez değiliz ( Sözüm çekemeyenlere) , Beşiktaş Dorukhan'a 10 milyon isteyince etmez abartıyorlar diyorsunuz , kendinizden olmayını küçük görüyorsunuz sonra kibirinizde boğuluyorsunuz!Kibir ve istememezlik çok kötü Levrok kardeş
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha gecen sene bu Merih Demiral dan birsey olmaz diyenler , daha 3 ay önce Merihi Juventus alacak derken inanmayanlar , palavra diyenler bugün Eljif i tartisiyorlar. Allah beyin verirken siz nerdeydiniz ?
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen anlamadin diye bütün dünya bir yalan. Demek futbolunda ayrintilari var. Ben Eljif in ilerde 60-70 milyon edecegini biliyorum , ondaki o isigi görüyorum. Demek bakmasini bilmiyorsun
    Cevapla
  • Eyvallah 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen çok doğrusun kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle