Martin Skrtel ile anlaşma sağlanamadı!

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe, önceliğini stoper bölgesine çevirdi. Sarı-lacivertliler, yapılan görüşmelerde Martin Skrtel ile henüz anlaşma sağlayamadı.

Martin Skrtel ile anlaşma sağlanamadı!
Martin Skrtel ile anlaşma sağlanamadı!
GİRİŞ 10.07.2019 12:07 GÜNCELLEME 10.07.2019 12:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon mutlaka şampiyonluk hedefleyen ve kadrosunu Max Kruse, Emre Belözoğlu, Murat Sağlam, Allahyar Sayyadmanesh, Vedat Muriç ve Altay Bayındır'la güçlendiren Fenerbahçe'de ağırlık savunma bölgesine verildi.

 

 

Kritik mevkiler için hızlı davranmaya ve transferleri kampa yetiştirmek için yoğun çaba gösteren sarı-lacivertliler, stoper bölgesinde de adımlar atmaya hazırlanıyor. 

Bu konuda istenilen isimlerle henüz beklenen aşamaya gelemeyen Fenerbahçe’de, tecrübeli stoper Martin Skrtel ile pazarlıklar da sürüyor.

 

 

Bir yıl daha futbol oynayıp kariyerini noktalamaya hazırlanan Skrtel ile yapılan görüşmelerde Fenerbahçe’nin yaptığı teklif Skrtel tarafından yetersiz bulunurken, orta yolun bulunması için çaba gösteriliyor. (Habertürk)

YORUMLAR 6
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    skrtele başka klüpler 1 milyon eurodan fazla vermez.fb nin vereceği 1 milyon euro maaşı kabul etmezse anlaşamazsa gitsin zaten formu düştü pili azaldı. defansta çok gol yeniyor. sadık ve serdar bundan daha iyi oynuyor.
    Cevapla
  • düşecek kadro 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kadro sanıldığı kadar iyi bir kadro değil. fb bu sezon cidden düşer. vedat muriç gibi onlarca golcü var süper ligde.
    Cevapla
  • Tamam 4 yıl önce Şikayet Et
    Mesela diagne gibi değil mi? Koskoca yönetim hiçbir şey bilmiyor bir sen biliyorsun yani. Geçen sezon düşücek dediniz sadece hoca değişikliğiyle 6. bitirdi o takım. Bu kadro ile neler yapılır kim bilir ve avrupa'da yok bu sezon. Rakip taraftar olduğunu bu kadar belli etme..
    Cevapla
  • tarafsız taraflı 4 yıl önce Şikayet Et
    lütfen bununla anlaşmayın takımın kimyası bozulur bu adam kaç sezondur ne yaptıda bu sene ne yapsın
    Cevapla
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    skrtel şartmı sanki başka oyuncumu yok.sadık ve serdar daha iyi.kjaerde gelirse çok iyi olur. skrtele başka klüpler fb den aldığı maaşı vermez. bırakın gitsin az maaşa oynasın.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    1,5 dan fazla verirseniz yazıklar olsun. avrupada onu bile vermezler. tıpış tıpış imzalar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle