Eljif Elmas transferinde görüşmeler başlıyor!

Bir yandan kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertli takımda ayrılıkların da gerçekleşmesi bekleniyor! İtalyan devi, genç yıldız Eljif Elmas'la görüşmelere başlıyor

Eljif Elmas transferinde görüşmeler başlıyor!
Eljif Elmas transferinde görüşmeler başlıyor!
GİRİŞ 09.07.2019 14:06 GÜNCELLEME 09.07.2019 14:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'de en çok merak edilen sorulardan birisi Eljif Elmas'ın takımda kalıp kalmayacağı. 19 yaşındaki Makedon futbolcunun adı birçok Avrupa deviyle anılırken, ayrılık gerçekleşmesi halinde sarı-lacivertli takım Eljif'in satışından ciddi bir bonservis geliri bekliyor.

Eljif Elmas'ın transferi için bu hafta girişimlerini hızlandırdı. Milli takım izni nedeniyle Fenerbahçe'nin kampına katılmayan Eljif'in bugün Napoli yöneticileri ile görüşeceği öğrenildi.

Fenerbahçe ile temasa geçen Napoli, Eljif ile anlaşmaya varması halinde sarı-lacivertlilerle bonservis pazarlığını sonlandırmak için masaya oturacak. Makedon oyuncu için oldukça ısrarlı olan Napoli'nin Eljif Elmas'ı kısa süre içerisinde transfer etmek istediği belirtildi.

10 Temmuz'a kadar izni bulunan Eljif Elmas'ın kampa katılmadan transferini sonlandırması bekleniyor. Napoli, Teknik Direktör Ancelotti'nin isteği üzerine son teklifini 12 milyon euro olarak vermişti ancak kabul edilmemişti.

"İTALYA'YA GİT" BASKISI VAR

Eljif Elmas'a menajeri ve yakın çevresinin İtalya'ya gitmesi konusunda baskı yaptığı ortaya çıktı. Bu sebeple genç futbolcunun da Napoli'ye gitmeyi çok istediği öğrenildi.

TRANSFER PARASI ELJİF'TEN

F.Bahçe ile Napoli arasında görüşmelerin devam edeceği belirtildi. Sarı-Lacivertliler, transferde harcayacağı paranın büyük kısmını Eljif Elmas'a satarak karşılamayı planlıyor. (Habertürk)

YORUMLAR 1
  • merdo 4 yıl önce Şikayet Et
    12 milyonu kabul etmemişler sonra 5-6 yı ararsınız satın gitsin bu okadar para etmez
    Cevapla