Eljif Elmas'tan Fenerbahçe'ye rest!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Eljif Elmas, senelik 500 bin euroluk ücretinin 1.5 milyon euroya çıkarılmasını talep etti. 19 yaşındaki yıldız, şartlar oluşmazsa transfer olmak istiyor.

Eljif Elmas'tan Fenerbahçe'ye rest!
Eljif Elmas'tan Fenerbahçe'ye rest!
GİRİŞ 04.07.2019 09:00 GÜNCELLEME 04.07.2019 09:00
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Napoli'nin transfer etmek istediği Fenerbahçeli Eljif Elmas, yakın çevresine duyduğu rahatsızlıkları dile getirdi. 19 yaşındaki yıldız futbolcunun, yaklaşık 500 bin Euro olan senelik ücretinin az olduğunu belirtip "Benim ailemi de düşünmem lazım. Ekonomik olarak rahatlamam lazım... Fenerbahçe'yle devam edersem yeni kontrat ve yıllık 1.5 milyon Euro talep edeceğiz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, İtalya Serie A'da oynamaya sıcak baktığını belirten Makedon yıldız, ücret konusunda iyileştirme yapılmazsa transferi için izin isteyeceğini yönetime iletecek.

YÖNETİM BEKLEMEDE

İtalyan basını Napoli'nin Eljif transferinde ısrarcı olduğunu yazdı. Carlo Ancelotti'nin takımda görmek istediği genç futbolcu için İtalyan kulübün 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi. Yönetim, resmi teklifi bekliyor.

NAPOLI ISRARCI

İtalyan kulübü, Eljif Elmas'ı almak için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Sarı-lacivertli kulüp 15 milyon eurodan aşağıya 19 yaşındaki yıldızını satmaya sıcak bakmıyor.

Napoli Kulübünün yetkililerinin, Eljif'in menajerliğini yapan babasıyla telefonda bir görüşme yaparak, futbolcunun beklentilerini sordu. Napoli, Eljif Elmas'a Fenerbahçe'den kazandığının çok üstüne bir yıllık maaş verme sözü verdi. Eljif Elmas cephesi de, Fenerbahçe Kulübüyle anlaşmaları durumunda teklifi kabul edeceklerini İtalyan kulübüne iletti.

YORUMLAR 34
  • Fener 4 yıl önce Şikayet Et
    Sat sat sat...
    Cevapla
  • Timurlenk 4 yıl önce Şikayet Et
    500 bin euro 3 milyon ediyor. be hey vicdansız senin 1 yılda aldıgını ben ömür boyu maaşımı yemeden biriktirsem gene olmuyor. fani dünya, yalan dünya...
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    bunun neresi yıldız anlamadım bir maçmı kazandırmış sanki dersin ronaldo messi felan böyle adamlara böyle paralar verirsen olacağı bu vah türk futbolu vah
    Cevapla
  • Tsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Besle kargayı oysun gözünü daha çok çekeceksiniz 80 milyon ülkede genç yetenek yokmuş gibi dışardan bulup geliyorlar müstehak size
    Cevapla
  • fff 4 yıl önce Şikayet Et
    herkese milyonları veriyorlar. yaşından dolayı az para neden alsın ki? Sonuçta ilk 11 de oynuyor. belkide çoğundan daha iyi oynuyor. Bende hakkı var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle