F.Bahçe'den iki bomba birden! İstanbul'a geliyor

Portekiz basınından A Bola, sarı-lacivertli yönetimin PSG’nin de radarında olan orta saha oyuncusu Renato Sanches’i kiralamak için harekete geçtiğini yazdı. Öte yandan sarı lacivertliler Alman futbolcu Max Kruse'yi de İstanbul'a getiriyor.

F.Bahçe'den iki bomba birden! İstanbul'a geliyor
F.Bahçe'den iki bomba birden! İstanbul'a geliyor
GİRİŞ 26.06.2019 14:24 GÜNCELLEME 26.06.2019 15:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

UEFA’nın kararını bekleyen Fenerbahçe, transfer bombalarını bir bir patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin transfer harekatıyla ilgili olarak Portekiz basınından A Bola bomba bir habere imza attı. 

 

 

Max Kruse ve Alexandar Kolarov ile anlaşmaya varan sarı-lacivertlilerin, büyük umutlarla transfer olduğu Bayern Münih’te aradığını bulamayan Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches’i bir yıllığına kiralık olarak renklerine katmak istediği belirtildi.

Haberde Fenerbahçe’nin, PSG’nin de radarında olan 21 yaşındaki genç yıldızla geçen sezon da ilgilendiği hatırlatıldı.

 

 

Benfica altyapısından yetiştikten sonra 2016’da 35 milyon Euro değerinde bonservis bedeliyle Bayern Münih’e transfer olan Renato Sanches, 2017’de Swansea City’ye kiralık olarak verilmişti. 

Sanches’in Bayern’de bu sezon da forma giymesinin zor olduğu ifade edilirken, Fenerbahçe’ye transferinin gerçekleşebileceği belirtildi. 

Fenerbahçe’nin Benfica’da oynayan Sırp oyuncu Fejsa’ya imza attırma konusunda sona yaklaştığı vurgulanan haberin başlığında “Fejsa ve Renato Sanches yeniden birlikte oynayabilirler” denildi.

KRUSE İÇİN GERİ SAYIM

Fenerbahçe’nin transferini bitirmeye çalıştığı Werder Bremenli oyuncu Max Kruse, Eintarcht Frankufrt’un aradan çekilmesiyle sarı-lacivertlilere ‘tamam’ demişti.

Alman futbolcu sportif direktör Damien Comolli’yi arayarak “Birkaç gün içinde tatilden döneceğim. Sonrasında imza için İstanbul’a geleceğim” müjdesini verdi.

YORUMLAR 7
  • Hahahahh 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerrrrr Seni bu hale sokan aziz başkan Gerisi teferuat
    Cevapla
  • Benden Bu Kadar 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener için hapis yatıp fetöye boyun eğmediği için olabilirmi
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    söylenen isimlerin hepsi kaliteli, insallah olur.
    Cevapla
  • İtalya'dan hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Transfer hayal fenere yasak geliyor maalesef bir Galatasaray lı olarak üzülüyorum bizim traftarsız başakşehir le rekabet etmememiz lazım
    Cevapla
  • ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    umarım sorun çıkmaz hayırlısı olsun
    Cevapla
  • Alim 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener ol! oh mis.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    bilekliler 10 tl. bir şişe kola alana forma bedava hahahaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle