F.Bahçe'de Ali Koç'un uykusunu kaçıran olay!

Fenerbahçe'nin mali genel kurulunda Burhan Karaçam tarafından açıklanmayan ancak Başkan Ali Koç'un uykularını kaçıran konunun detayına ulaşıldı.

F.Bahçe'de Ali Koç'un uykusunu kaçıran olay!
F.Bahçe'de Ali Koç'un uykusunu kaçıran olay!
GİRİŞ 26.06.2019 13:45 GÜNCELLEME 26.06.2019 13:45
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübünün hisselerinin yarıdan fazlası Bankalar tarafından rehinli bulunuyor. Bu borçlar kısa sürede yapılandırılmazsa kulübün hisselerinin yarıdan fazlası bankaların eline geçecek. Eski yönetimin kulübün büyük bir bölümünü bankalara teslim etmesi Başkan Ali Koç'un da resmen elini kolunu bağlıyor.

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Kişisel servetinden verdiği büyük paralar, sermaye artışı, Fener Ol projesine rağmen bankalara olan borçların ödenmeye yetmemesi kulübün nasıl bir tehlikede olduğunu gözler önüne serdi.

BURHAN KARAÇAM ANLATMADI

Mali genel kurulda kulübün tarihinin en büyük tehlikesi Burhan Karaçam tarafından anlatılmaması camia içinde tepkilere de neden oldu. Kulübün rehinli hisselerini açıklamayan Karaçam'ın bu tutumuna camia da anlam veremedi.

DENİZBANK'TA YÜZDE 35 HİSSE

Sarı-lacivertlilerin en büyük borcu Denizbank'a bulunuyor. Bankalara yaklaşık 2 milyar lira borcu bulunan sarı-lacivertli kulübün hisselerin yüzde 35'i Denizbank tarafından rehinli.

TEK KURTULUŞ YAPILANDIRMA

Fenerbahçe'nin bu büyük tehlikeden kurtulması için Türkiye Bankalar Birliği ile Ziraat Bankasının önderliğindeki projenin bir an önce devreye girmesi gerekiyor. Bankalar Birliğinin borçları yapılandırması durumunda sarı-lacivertliler büyük bir nefes alıp, kulübün hisselerini kurtarabilecek. Bu karar gecikmesi durumunda 112 yıllık kulübü çok büyük bir tehlike bekleyecek.

YORUMLAR 39
  • Akn 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın ne kadar capsizlari varsa bol paraya kulübe doldur. Vatan evlatları çok yeteneksiz gibi lanse et ondan sonra geçmişi suçla oh ne güzel comolli kurtarır. Belki
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Nekadar Aziz yildirimi maç sonunda konusmalarindan Dolayi bir bjkli olarak sevmesemde Aziz yildirim milliyetci ve adam gibi adamdi kisaca google koç gezi parki yaz gercekleri görün Türkiyenin büyük takimlarina böyle baskanlar yakismiyor
    Cevapla
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koç denen zat olduğu sürece fenerbahçe benim için bitmiştir
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Devlet büyük lerim bu vatanın vatandaşın paralarını iş bilmez yönetmek ten aciz kulüp lere ve baßkanlarına verecekseniz bu milletin hakkı vebali boynunuzadır
    Cevapla
  • Ender 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu kulüplere, bu aziz ve garip milletin 1 kuruşunu bile verirseniz şahsım adına hakkımı helal etmiyorum ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle