Kolarov için Fenerbahçe'ye garanti verdi!

Fenerbahçe transferde bombaları patlatmaya çok yakın. Sarı-lacivertliler, Emre Belözoğlu'nun ardından Roma'nın sol beki Aleksandar Kolarov'la da anlaştı.

Kolarov için Fenerbahçe'ye garanti verdi!
Kolarov için Fenerbahçe'ye garanti verdi!
GİRİŞ 22.06.2019 09:57 GÜNCELLEME 22.06.2019 13:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Önceki gün İstanbul'a gelen 33 yaşındaki Sırp yıldızla el sıkışan Fenerbahçe, şimdi Roma'yı ikna etmeye çalışıyor. Roma, iki sezon önce Manchester City'den 5 milyon avroya transfer ettiği Kolarov için aynı rakamı talep ederken, sarı-lacivertliler masaya bunun yarısını koymuş durumda.

 

 

Inter ve Napoli'nin de Kolarov'a talip olması Roma'nın elini güçlü kılıyor gözükse de İtalyan ekiplerinin bonservis verme gibi bir düşüncesi yok. Transfer görüşmelerini sürdüren Mirsad Türkcan'ın yönetime 'garanti' verdiği öğrenildi.

Kruse imza aşamasında

 

 

Fenerbahçe benzer bir atağı da Max Kruse de yapmaya hazırlanıyor. Çok sayıda talibi olmasına rağmen Eintracht Frankfurt ile Fenerbahçe arasında tercih yapma aşamasına gelen 31 yaşındaki golcü için kesenin ağzını açan sarı-lacivertliler mutlu sona yakın.

Eintracht'ın Avrupa kupaları kozuna rağmen, Fenerbahçe'nin yıllık 3 milyon avrodan üç senelik sözleşme teklifi Kruse'nin rotasını İstanbul'a çevirmesine yol açtı. Kruse'nin menajeri Ersin Akan da yöneticilerle görüşmek üzere İstanbul'a geldi

Akan'ın Ali Koç, Semih Özsoy ve Comolli'yle yapacağı toplantının ardından Kruse'nin Fenerbahçe'ye transferinin kesinleşmesi bekleniyor.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 3
  • Mustafa_27 4 yıl önce Şikayet Et
    bu bombalar sanki kemal sunalin bombalari lokum diye yedigi bombalara benziyor
    Cevapla
  • HACIOĞLU 4 yıl önce Şikayet Et
    nerde futbolun sonuna gelmiş adam varsa alın.ondan sonra göndermek için uğraşın. gidin kardeşim afrika dan 1 20-25 yaş arası ceylan gibi çocukları bulun,parlatın hem siz kazanın hem millet kazansın.. Bu kafa ile kulubün kapısına kilit vururdunuz vesselam
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir tespit...
    Cevapla