Ersun Yanal: Kolarov joker olacak

Fenerbahçe dış transferde dev bir ismi renklerine bağlamak için geri sayıma geçti. Kolarov transferinin açıklanması bekleniyor.

Ersun Yanal: Kolarov joker olacak
Ersun Yanal: Kolarov joker olacak
GİRİŞ 21.06.2019 14:08 GÜNCELLEME 21.06.2019 14:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, İtalya'nın Roma takımında forma giyen Aleksandar Kolarov'u dün İstanbul'a getirmişti. Daha önce prensipte söz kesilen Sırp futbolcuyla pazarlık masasına oturan sarı lacivertli yönetimin, transferi bugün kesinleştirmesi bekleniyor.

Kolarov'u yeni sezonda kadroda düşünmeyen Roma yönetimi, Inter'den gelen teklifi geri çevirerek, futbolcunun Fenerbahçe ile görüşmesine izin vermişti. Sırp futbolcu da bu iznin ardından İstanbul'a geldi ve Fenerbahçe'den yıllığı 2.8 milyon eurodan iki senelik sözleşme teklifi aldı. Olumlu geçen görüşmenin ardından ufak pürüzlerin ise kısa süre içinde çözüleceği ifade edildi.

1 yıl daha sözleşmesi bulunan Aleksandar Kolarov'un bonservisi için sembolik bir  bedel ödeme konusunda Roma ile anlaşan sarı lacivertli yönetimin önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapması bekleniyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın hem stoper hem de sol bek oynatabileceği için Kolarov'un transferini çok istediği ve joker olarak kullanacağı öğrenildi.

YORUMLAR 9
  • Taraftarvecentilmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiden saçmalamaya başladı, Ali Koç bu iş senin kalıbını aşar. Tez zamanda olağanüstü kongre yapılmalı. 3 Temmuz kumpasını kuran FETÖ'nün kuyruğuna takıldı. Ayrıca baba malı şirketlerle oynayan çapsızın tekiymiş adam.Fenerbahçe daha fazla FETÖ'nün kuyruğundagezinmeden bu çapsız zengin bebesiinden kurtulmalı. Adamın jokeri emekliliği gelmiş bir sol bek. vaybe ne vizyonmuş.
    Cevapla
  • dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    milletten para dilenin sonrada gidin pili bitmis adamlara savurun bu ne ya bu ulkenin genclerinede yuz cevirin ondan sonrada ceza gelecek diyerek dovunun
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    O kadar parayı verin,ben hem sol kanat oynarım,hem her gün çimleri sular biçerim,stad koltuklarını silerim ....
    Cevapla
  • vay 4 yıl önce Şikayet Et
    sen ancak koyun güdersin o da 50 liraya falan
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    33 yaşında yıllık 3 milyon alacak ve yedek olacak. Sizin futbol anlayışınızı... İlk 11 yok yedek alıyorlar şaka gibi...
    Cevapla
  • Çankırılı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav git Allah aşkına bir kerede bilerek konusun
    Cevapla
  • hahahaah 4 yıl önce Şikayet Et
    ula adam hadi iyi topcuda 1.5 milyon daha iyi olmazmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle