Fenerbahçe'den Kjaer için iki teklif!

Sevilla'nın Eljif Elmas için 15 milyon+Kjaer teklifi masada. Ama F.Bahçe bu teklifi kabul etmese bile Kjaer'i kadrosuna katmayı hedefliyor. Sarı-Lacivertli kurmaylar Kjaer'i kadrosuna katmak için 2 formülün üzerinde duruyor.

Fenerbahçe'den Kjaer için iki teklif!
Fenerbahçe'den Kjaer için iki teklif!
GİRİŞ 21.06.2019 10:35 GÜNCELLEME 21.06.2019 18:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yeni sezonda şampiyon kadroyu oluşturmak için yoğun çaba sarfeden diğer taraftan da UEFA'nın FFP ile ilgili kararını bekleyen Fenerbahçe'nin, stoper mevkisi için önemli bir planı var. Sarı-Lacivertli kurmaylar Kjaer'i kadrosuna katmak için 2 formülün üzerinde duruyor.

KJAER İÇİN BİR PLAN DAHA VAR

Sevilla, Fenerbahçe'ye Eljif Elmas için 15 milyon Euro+Kjaer teklifini sunmuştu. Bu teklif kabul edilirse bir sorun yok. Ancak kabul edilmezse Kjaer için bir plan daha var.

OPSİYONLU KİRALAMA MASADA

Fenerbahçe, teklifi kabul etmezse stoper transferi yapan Sevilla'dan Simon Kjaer'i kiralamak için düğmeye basacak. Satın alma opsiyonu yine Sevilla'dan alınması sağlanacak.

SATIN ALMA OPSİYONU 7 MİLYON

Kiralama seçeneği devreye sorulurken Kjaer'in yüksek olan yıllık ücretinden dolayı kiralama ücreti de düşük tutulması hedefleniyor. Satın alma opsiyonu ise 7 milyon Euro civarında olacak.

 

 

YORUMLAR 3
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Guzel teklif ligide taniyo.
    Cevapla
  • alparslan 4 yıl önce Şikayet Et
    daha ne olacak 15+8 =23 ilyon euro eder.hemen verilmeli. cooliye bırakmayın bekler bekler halledemez transferleri hep böyle kaçırdı.comoli trasferi yapmasını bilmiyor.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla