Ali Koç'tan taraftara transfer müjdesi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, WinWin programında sarı-lacivertli taraftarlara transfer müjdesi verdi.

Ali Koç'tan taraftara transfer müjdesi!
Ali Koç'tan taraftara transfer müjdesi!
GİRİŞ 21.06.2019 09:40 GÜNCELLEME 21.06.2019 09:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, ''Fenerbahçe Winwin'' kampanyası kapsamında Fenerbahçe Fener Ol kampanyası dayanışması için yeni bir program yaptı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da yer aldığı programa Tolgahan Sayışman, Oğuzhan Koç gibi ünlüler de katıldı.

ALİ KOÇ: "OYUNLARA, PROVOKASYONLARA RAĞMEN..."

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da programda yerini aldı ve önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, "Sana tekrar teşekkür ediyorum Acun. Sonuçlar çok iyiydi. Bugüne kadar destek olan herkese teşekkür ediyorum. Yarın da şampiyon olacağız inşallah. Yapılan tüm oyunlara, provokasyonlara, gerginliğe rağmen Obradovic ve takımımız kupayı getirirse bizden daha mutlusu olmayacak. Seyirci cezasıyla ilgili TBF'ye başvuru yaptık. Yarın sabah belli olacak. Olursa taraftarımızla gideceğiz. Olmazsa yöneticilerimizle birlikte kupayı alıp geleceğiz inşallah." dedi.

Ali Koç açıklamalarını "Futbolda geçirdiğimiz talihsizlikler, bizi basketbolda da yakaladı. İç sahada 15'te 15 yaptık. En çok galibiyetle Euroleague final-four'a gittik. Ama Şubat ayından sonra sakatlıklar başladı. Datome yüzde 50 ile oynuyor. Kalinic final-four'da yüzde 60 ile oynadı. Önemli bir maç öncesinde Sloukas'ın babası vefat etti. Sloukas'ın babası maçı izlerken öldü. Allah rahmet eylesin. Sloukas'a seni uçak, helikopter ile getirelim dedik, ben gelirim dedi. Babasına çok bağlı biri. Bobby Dixon'ın ablası vefat etti. Çok talihizlikler yaşadık. Yoksa Anadolu Efes serisinin 7. maça gitmesi bile söz konusu olmazdı. Sağlık olsun. İki takım da iyi basketbol oynuyor. Anadolu Efes ile hiçbir sorunumuz yok ama istenmeyen olaylar yaşanıyor. Seyircimiz iki tezahüratta bulunuyor, hemen uyarı geliyor. Başka bir takımın sahasında çok ağır küfürler edilmesine rağmen hakem anons yapmadan maçı devam ettirdi. Küfrün her türlüsüne karşıyım ama enteresan bir muamele ile karşı karşıyayız. Nasıl bir ittifak kurmaya çalışırlarsa çalışsınlar, kimi çağırırsa çağırsın bu söz konusu arkadaş ki Semih Bey'in bir lafı var 'Arsızlığı sermaye yapmış' diye çok hoşuma giden ama üzüntü verici bir laf. Yarın her türlü ittifaka rağmen o kupayı alıp geleceğiz" ifadeleriyle tamamladı

"MESUT ÖZİL'DEN TRANSFER SÖZÜ ALALIM"

Acun Ilıcalı'nın "Mesut'un Arsenal ile 2 yıllık sözleşmesi var ama dün akşam birlikteydik ve şunu anladım. Mesut bir gün Fenerbahçe forması giyecek" şeklinde açıklama yaptı. Başkan Ali Koç ise "O zaman telefonla bağlanalım, iki sene sonra için söz alalım" dedi.

KOÇ: "GÜZEL İSİMLER YOLDA"

Ali Koç, transfer çalışmaları hakkında flaş bir açıklama yaptı. Sarı-lacivertli taraftarlara çağrıda bulunan başkan Ali Koç, "Bugünden kapanışa kadar atılacak SMS sayısını 2 ile çarpalım. Bu sayıyı yönetim olarak biz ekleyeceğiz ve bir transferde kullanacağız. Güzel isimler yolda! 1 milyon SMS atılsa 20 milyon TL yapar, ikiyle çarpınca 40 milyon TL eder. İyi bir oyuncu alınır." dedi.

"ŞU ANA KADAR 130 MİLYON TL GELDİ"

Programın sonunda da açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Bizi yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. Tüm sezon boyunca hem stadyumda hem salonlarda bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Sizlere daha layık bir sezon geçireceğimizi şimdiden söyleyebilirim. WinWin kampanyası Cumartesi günü bitecek ama Fener Ol projesi devam edecek. Şu ana kadar 130 milyon TL geldi, bu geceyi saymıyorum. Hiçbir kulüp değil, hiçbir kampanyanın bugüne kadar gerçekleştiremediği seviyeye geldik. Fedakarlıkta inanılmaz cömert bir camiaya sahibimiz. Zamanı gelir sokaklara dökülürüz, zamanı gelir 50 bin kadın seyirci statlara gider. Kampanyadan önce 'Aman yapmayın, rezil olursunuz' dediler. Bu, benim seçimlerimden beri hayal ettiği yol haritasından önemli bir parçaydı. İnşallah 4 Nisan geldiği zaman hedeflediğimiz rakamlara ulaşmış oluruz." ifadelerini kullandı

YORUMLAR 4
  • Seyırcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarın her türlü ittifaka rağmen o kupayı alıp geleceğiz" tebrikler ali KOC. Sadece sunı gundem olusturursun sen bu tur konusmalarla rakı ı kıskırtırsın.
    Cevapla
  • Gs li 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam dilenciliği ne seviyor
    Cevapla
  • Ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen hiç bileklik aldın mı? Ya da bir şişe kolay forma
    Cevapla
  • En son osmanlıyım 4 yıl önce Şikayet Et
    Sabah sabah güldürdün beni koç...yaptıkların yapacaklarının teminatıdır istersen boşuna hikaye anlatma.
    Cevapla