Yıldız futbolcu transfer görüşmesi için İstanbul'da!

Roma'da forma giyen Aleksandar Kolarov, Fenerbahçe'yle transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldi. Sol bekte görev yapan 33 yaşındaki yıldız ismin önümüzdeki günlerde transferinin tamamlanması bekleniyor.

Yıldız futbolcu transfer görüşmesi için İstanbul'da!
Yıldız futbolcu transfer görüşmesi için İstanbul'da!
GİRİŞ 20.06.2019 17:23 GÜNCELLEME 20.06.2019 18:26
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir yandan hamlelerini yapıyor, diğer yandan da UEFA'dan gelecek haberi bekliyor. Hem Türkiye hem de Avrupa'dan transfer hamlelerini arka arkaya yapan sarı-lacivertli kulüp, tatilini Yunanistan'da geçiren Aleksandar Kolarov'u İstanbul'a getirdi.

Roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına karşın ayrılma kararı veren Kolarov'un Fenerbahçe'den istediği 3 yıllık 3.5 milyon euroluk talebi 3 milyon euro seviyesine indirdiği öğrenildi. Kolarov ile 1+1 yıllık sözleşme üzerinden görüşmlerini sürdürenFenerbahçe, Sırp futbolcunun maaşını 2.8 milyon euroya indirmesi ve bonservisi alması durumunda resmi imzalara atacak.

YORUMLAR 57
  • gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam 25 likleri cebinden çıkarır pazara yollar
    Cevapla
  • wtf 4 yıl önce Şikayet Et
    yaş 33
    Cevapla
  • antipas 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupalı futbolcular için İstanbul Katar 'a giden yolda aktarma noktası sadece... 1 yıl oynar oradan Araplara...
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Harika olur bizim ligde 35 lik jagneyi gs ye 27 yaş olarak ilistirdiler bu adamın 33 olması çok normal fenere çok şey verir 33 en iyi performans dönemi boş konusanlar bundan da yaşlı
    Cevapla
  • Kasım 4 yıl önce Şikayet Et
    0 kişilik FENER 'de Jailson yeter Galatasaraya , Kruzeler , Korolovlar fazla gelir. Sen ne zaman FENERİ yendin bakalım? Biliriz ..VAR kayıtları ne oldu ? Cüneyt , Suat , Alperlerin ,Umutların hakem Sabrilerin MHK Başkanı olduğu yerde Galatasaray başarılı olmasa da olur..
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeş niye zoruna gidiyor galstasaray ın başarısı. diagne 35 lik değil alakasız alakasız konuşma. bu adamla o konuya nasıl bağlantı. sen git hiçbir kulvarda başarılı olmayan takımının peşinden koş. 33 lük adam kurtarır sizi.
    Cevapla
  • hanzala 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerede yakışır yaşıda gençmiş 50 sine kadar oynar artık
    Cevapla
  • Redjeep 4 yıl önce Şikayet Et
    Sahada verir cevabini sen rahat ol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle