Kruse transferinde F.Bahçe'ye kötü haber!

Fenerbahçe'nin transfer gözdesi Max Kruse için Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'un ön plana çıktığı belirtildi.

Kruse transferinde F.Bahçe'ye kötü haber!
Kruse transferinde F.Bahçe'ye kötü haber!
GİRİŞ 19.06.2019 13:11 GÜNCELLEME 19.06.2019 13:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bundesliga takımlarından Werder Bremen ile sözleşmesini uzatmayan ve bonservisini elinde bulunduran Alman forvet Max Kruse için Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.

Fenerbahçe'nin forvet adayları arasında yer alan 31 yaşındaki futbolcu, Bild'in haberine göre Eintracht Frankfurt'a yakın.

JOVIC YERİNE KRUSE

Luka Jovic'i 60 milyon euroya Real Madrid'e satan ve kasasını dolduran Alman ekibinde teknik direktör Adi Hütter'in Kruse'yi ısrarla istediği belirtildi. Yönetimin ise 31 yaşındaki forvet yerine genç futbolculara ağırlık verilmesini istediği, görüşmelerin ilerleyen günlerde devam edeceği kaydedildi.

Kruse ile geçmiş dönemlerde birlikte çalışan Hütter'in tecrübeli forveti yakından tanıdığı ve bu yüzden transferi ısrarla istediği açıklandı.

LIVERPOOL YARIŞTAN ÇEKİLDİ

Öte yandan Liverpool'un Kruse yarışından çekildiği ancak Eintracht Frankfurt'un transferi bitirmek için Fenerbahçe'nin önünde olduğu belirtildi. Ayrıca Kruse'nin ''Tekrar Almanya Milli Takımı'nda oynamak istiyorum'' sözlerinin ardından da tecrübeli golcünün Bundesliga'da kalması bekleniyor.

Kruse, geçen sezon Werder Bremen formasıyla Almanya'da 36 maça çıkarken 12 gol ve 14 asist üretmişti.

YORUMLAR 4
  • arslan 4 yıl önce Şikayet Et
    sende çok uzattın ama ne nazlanıyorsun 32 yaşın geçmiş pilin azalmış.sana verilen paraya skov alınır daha genç ve gol makinesi.
    Cevapla
  • Asker 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence çok iyi oldu biktik artik yaşi geçmiş sezonluk gol krallardan .....
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    İyikide olmamış.. milyonlarca avro gene saçılacakti... transfer yasağı getirilmeli nokta.. borcu olan tüm kulüblere transfer yasağı getirilmeli başka çare yok
    Cevapla
  • .... 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçenin istediği transferi yapabilmesi için ya o futbolcuya hiçbir klübün talip olmaması, ya da miadı dolmuş yaşı kemale ermiş bir futbolcusu olması lazım. Ben bu yönetimin göreve geldiğinden bu yana gözde bir çok klübün trafser listesinde olup da fenerbahçeye gelen bir futbolcu görmedim.
    Cevapla