Fenerbahçe eski yıldızını kiralıyor!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Simon Kjaer için Sevilla'ya 6.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonlu olmak şartıyla 1 yıllık 1.5 milyon Euro kiralama bedeli karşılığında transfer teklifi yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe eski yıldızını kiralıyor!
Fenerbahçe eski yıldızını kiralıyor!
GİRİŞ 19.06.2019 10:13 GÜNCELLEME 19.06.2019 10:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Genç oyuncuların yanı sıra kadrosuna tecrübeli oyuncular katmak isteyen Fenerbahçe’nin Simon Kjaer için Sevilla’ya kesin satın alma opsiyonu ile kiralama teklifi yaptığı iddia edildi.

Sarı-lacivertlilerin 12 milyon Euro’ya sattığı Kjaer için Sevilla’ya ilk yıl 1.5 milyon Euro kiralama bedeli gelecek sezonda da kesin ödeme şartıyla 6.5 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı bildirildi. Sevilla’nın 30 yaşındaki Kjaer’i bu opsiyonla elden çıkarma konsunda sorun çıkarmayacağı gelen bilgiler arasında.

 

 

YORUMLAR 3
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    oyuncunun yıllık alacağı ücret 2 milyon euroyu geçmemeli. 2 milyon tavan olmalı gelen gelir giden gider.farklı maaş olunca biri oynuyor diğerleri yatıyor. örneğin skrtele yıllık ödenecek ücret 2 milyon euroyu geçmemeli.bu kjaer içinde aynı olmalı.badej içinde aynı olmalı.maaş farklı olunca takım içinde sorun ve başarısızlık oluyor. aynen bu yılki fb nin başarısızlığı gibi.
    Cevapla
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafaya bak nasıl bir hesapsa..6.5 artı 1.5 eşittir 8 milyon avro artı oyuncunun alacağı para en az 100 trilyon...3.5 katrilyon borcu olan biri bu kadar büyük borca nasıl giriyor akla hayale sığmıyor.. tüm kulüplere transfer yasağı getirilmeli yoksa bunun sonu çok vahim..fatura en sonunda millete devlete çıkarılacak halka ödetilecek..buna kimsenin haddide hakkı da yok olmamalı..
    Cevapla
  • Is yapar 4 yıl önce Şikayet Et
    Sag defans adami bizde is yapar umarim olur
    Cevapla