'Dün akşam yaşananlar, insanlık dışı şeylerdi!'

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Anadolu Efes maçında yaşanan 'ambulans' kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

'Dün akşam yaşananlar, insanlık dışı şeylerdi!'
'Dün akşam yaşananlar, insanlık dışı şeylerdi!'
GİRİŞ 18.06.2019 16:45 GÜNCELLEME 18.06.2019 16:49
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 5. maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Anadolu Efes'e 86-76 mağlup oldu. Bu mücadelede sarı-lacivertli basketbolcu Luigi Datome, yaşanan bir pozisyon sonrası sakatlanmış ve geçici hafıza kaybı yaşamıştı. Karşılaşmanın ardından ise salonda bulunan ambulansın Datome'yi götürmeyi reddettiği iddia edilmişti. Tüm bu yaşananları ardından Anadolu Efes de bir açıklama yaparak iddiaların gerçeği yansıtmadığını, kendilerine Fenerbahçe cephesinden ambulans talebinin gelmediğini belirtmişti.

 

 

"Dün akşam yaşanan şeyler, insanlık dışı şeylerdi"

Yaşananlarla alakalı Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, açıklamalarda bulunarak, "Basketbolu basketbolculara bırakalım dedik ama geldiğimiz noktada bir şeyler söylemek kaçınılmaz oldu. Dün akşam yaşanan şeyler, insanlık dışı şeylerdi. Durum vahim. Dün yaşanan şudur ki travma riski taşıyan oyuncumuz (Gigi Datome) ambulansla hastaneye götürülmemiştir.

 

 

"Sporda görmediğimiz her şeyi bu zat ile gördük"

Anadolu Efes'in başantrenörü, Ali Koç'a azmettirici dedi ve federasyon buna bir şey yapmadı, kendi yanına kar kaldı. Bu zatın, Kızılyıldız ile büyük Karşıyaka camiası ile sorunları. Sporda görmediğimiz her şeyi bu zat ile gördük. Bu zata dışarıda biri bir şey yapsa, Ali Koç azmettirici dedi diye bu durumdan Ali Koç zarar görür mü görmez mi? Efes koçu Ergin Ataman'dır. Kendisi arsızlığı sermaye edinmiş bir üslupla konuşuyor ama ne federasyon ne medya kendisine yaptırım uygulamıyor. Başarısızlığa kılıf aramıyoruz, yapılan hakem hatalarını dile getirmiyoruz dahi. Anadolu Efes'i iki maçta da yeneceğiz ve şampiyon olacağız! Öncelikle bu bilinsin ama sorun bu değil!"

"Şampiyon olmak için böyle çirkefliklere gerek yok"

"Çok zor bir süreçten geçtik. Bu süreçte basketbolcularımızın ailesinden insanlar hayatını kaybetti. Şu anda bizi izlediklerinden eminim. Biz çıkıp bu şampiyonluğu kazanacağız. Şampiyon olmak için böyle çirkefliklere gerek yok. Bunu size en iyi şekilde göstereceğiz." dedi.

YORUMLAR 22
  • şaban dirim 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar yönetici olmuş statdaki ambulansdan kim sorumlu bilmiyor ergin atamana saydırıyor samki ergin ataman talimat verdi !!!!! ama amaç başka erginatamanı yıprakmak yazık hep ciğermi mundar !!!! biraz biz yetişemedik deyin inanın bir şey kaybetmez aksine kazanırsınız.
    Cevapla
  • fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş biz spor kulübüyüz tamamda, almışız euroligi daha neyi zorluyoruz, kulübümüz tek kuruşa muhtaç iken ne gerek var bu kadar masrafa, sloukas'ın sinandan, melihten ne fazlası var, guduriç bizim yetiştirebileceğimiz gençlerden çok mu yetenekli, altı üstü 5 oyunculu bir sporda kadronun şişkin olmaz, kadronun maliyeti çok yüksek, yerlililer haricinde 4-5 yabancıdan oluşan bir kadro planlaması yapılmalı, yerliler sinan, b.dixon, melih, ahmet, egehan ile birlikte 1-2 genç yeterli, yabancılardan vesely, melli, datome dışında hepsini gönderir, bir gard bir bir pivot transferiyle sezona girerdim. green, sloukas, ennis, lauvergne, kalinic, guduric bunların hepsini satmak lazım.
    Cevapla
  • AJAX 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç başkan fb tüm branşlarda düşüşte
    Cevapla
  • yunaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Semih Özsoy, Emre Belezoğlu, Volkan Demirel vb... idareci, futbolculardan kurtulmadığınız sürece yakın zamanda hiç bir sportif başarı elde edemez ve küme düşersiniz. Sloganlar ile başkasına çamur atmakla başarı gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzz.
    Cevapla
  • Olguncan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kuyruk titremeye başlayınca Çamur atmalarda başladı,sizin yaptığınız çirkinliklere ne demeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle