Obradovic'den Anadolu Efes itirafı

Anadolu Efes'i aldığı galibiyetten dolayı tebrik eden Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Bizden daha iyi oynadılar. Bir sonraki maça iyi hazırlanmamız gerekiyor. Sonuna kadar savaşan bir takımım var. Savaşmaya da devam edecekler” dedi.

Obradovic'den Anadolu Efes itirafı
Obradovic'den Anadolu Efes itirafı
GİRİŞ 17.06.2019 22:27 GÜNCELLEME 17.06.2019 22:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 5. maçında Anadolu Efes’e 86-76 kaybettikleri mücadele sonrası değerlendirmelerde bulundu. Efes’in maçı hak ettiğini belirten Sırp çalıştırıcı, “Üçüncü çeyrek Efes’in kararlı oynadığı bir çeyrekti. Tebrik ediyorum, bizden daha iyi oynadılar. Bir sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor. O maçı evimizde oynayacağız ve biliyoruz ki burada tekrar maç yapacağız. Taraftara da destekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerin kullandı.

Obradovic, Efes’in soyunma odasından neden bu kadar güçlü döndüğü yönündeki bir soruya ise, “Belki daha iyi olanakları ve ekibi var. Ahmet’in acısı var. Gigi’nin sorunları var. 2 aydır uzunlarımız sorunlu. Bunlar neden olabilir” cevabını verdi.

 

 

"Sahamızdaki maçı düşünüyoruz"

Tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı hakkında da, “Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. Kendi evimizdeki maç önemli olacak. Onu kazanıp, buraya tekrar geleceğiz. Şu an sadece sahamızdaki maçı düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Obradovic, sakatların durumuyla ilgili de şu bilgileri paylaştı:

"Datome’nin dönmesi bile büyük olay. İki idmanla oynamaya başladı. Bunları konuşmak bahane üretmek gibi. Green’in de durumuna bakıp karar vereceğiz. Belki oynayabilir. Final serisinde çok iyi bir rakibe karşı oynuyoruz. Oyuncularım her şeyini veriyor sahada. Ahmet bugün kötü hissetmesine rağmen oynamak istedi. Melli son maçlarda farklı pozisyonlarda oynuyor. Sonuna kadar savaşan bir takım. Savaşmaya da devam edecekler. Benim de gurur duyduğum konu bu. Taraftar da bunun farkında. Bize destek olacaklarına eminim.”

Sarı-lacivertli basketbolcu Guduric ise Efes mücadelesiyle ilgili, “Final zamanı. Ev sahibi bizden daha iyi oynadı. Videoları izleyip kendi sahamızda kazanmak isteyeceğiz” dedi.

YORUMLAR 4
  • Merhaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Gudurici hemen postalayin, ahmeti postalayin kaç senedir bir adım ilerleme olmazmı insanda hayret bişey...
    Cevapla
  • Yagmur 4 yıl önce Şikayet Et
    Meğer jan vesely takımın %50 siymiş. Onsuz takım bomboş.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    2 takımın koçunu da tebrik etmek gerekiyor. Gayet centilmence maç sonu açıklamalar yapmışlar. Taraftar da adam olup maç izlemesini öğrense iyi olacak. Küfredince sizi adam yerine koymuyorlar.
    Cevapla
  • Ayyıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de hangi sporda maç izlemesini bilen taraftar varki..rakibe saygı sıfır, nasıl olursa olsun farketmez yeterki maçı kazan rakibi öldür sakatla veya bile bile hakem taraf tutsun hiç bir önemi yok yeterki kazansın..bumu spor
    Cevapla