İşte 'Fener Ol' kampanyasında toplanan rakam

Fenerbahçe'de bağış kampanyası yine bir canlı yayınla devam etti! 'Fener Ol' kampanyasına destek için düzenlenen "Fenerbahçe WinWin" yayınında sarı-lacivertli taraftarlar, kulüplerine yine ekonomik anlamda destek sağladı. Başkan Ali Koç toplanan rakamı açıkladı.

İşte 'Fener Ol' kampanyasında toplanan rakam
İşte 'Fener Ol' kampanyasında toplanan rakam
GİRİŞ 15.06.2019 00:32 GÜNCELLEME 15.06.2019 00:34
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

"Fener Ol" kampanyasına destek çerçevesinde gerçekleştirilen "Fenerbahçe WinWin" yayını Star TV ve FB TV'de canlı olarak ekranlara geldi. Fenerbahçe özel yayını, Tuğba Dural'ın sunumuyla gerçekleşirken, sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç. bugüne kadar toplanan rakamı duyurdu.

ALİ KOÇ: "HEDEFİMİZİN %25'İNE ULAŞTIK"

Canlı yayın sırasında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç "Şanslıyız ki Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçe demek maddi ve manevi anlamında büyük bir fedakarlık demektir. Kampanya benim seçim dönemi kampanyasını başlattığımdan itibaren düşündüğüm bir kampanyaydı. Maddi anlamda sıkıntılı günler geçiriyoruz. Çorbada herkesin tuzu olacak dedik. Sonrasında camiadan fedakarlık bekleyeceğiz dedik. Sağ olsunlar bizi mahcup etmediler. Bu kampanya için yola çıkarken pek çok kişi 'Yapmayın, bu riski göze almayın. Diğer kulüplerin kampanyalarına bakın, sonuç alamadılar' demelerine 400-450 Milyon TL hedef koyduk, bunun %25'ini yakaladık. Daha gidecek çok yolumuz var. Kampanya 4 Nisan 2020'ye kadar devam edecek. Burada emeği geçen herkesin kayıtsız şartsız destek olan herkese ve bu rakamlara ulaşmamızı sağlayan taraftarlara, ünlülere, iş adamlarına teşekkür ediyoruz. Şanslı bir camianın şanslı bir başkanıyım." dedi.

 

 

YORUMLAR 66
  • mekkeli yasir 4 yıl önce Şikayet Et
    bir Fenerbahçeli olarak gezicilere para yatıranlara yazıklar olsun
    Cevapla
  • özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    450 milyon hedef var... 450 Milyona Evi olmayan ortalama 2250 Aileye ev alınabilir:) 450 milyon TL 70 milyon Euro yapıyor diyelim. 10 futfolcu alsa 10*7 = 70 milyon euro. 2250=70
    Cevapla
  • ÖZGÜR 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık tüm yardım yapan bireyler yanlış bir sözleşme yaptığınızda sizden hesap soracak. Bu yüzden bunu göze alıp çöpe para atmayın. Tazminatlı sözleşmeler yapmayın. Kulubeye almayıp trübünde oturacak oyuncu almayın, zamanında bir başkan öyle yapmıştı.
    Cevapla
  • adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede fakirler degil zenginler dileniyor
    Cevapla
  • serhat 4 yıl önce Şikayet Et
    biz bedava hatta üstüne para vererek oynuyoruz.sporsa bizimki spor.top oynasın diye milyon dolar-euroya dışardan adam getiriyorlar.hadi kendi paralarına acımıyorum memleketin dövizi gidiyor boşuna.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle