Comolli: Yeni sezon çok farklı olacak!

Eleştiri oklarının hedefinde olan Fransız sportif direktör Damien Comolli, çok farklı bir Fenerbahçe vaadinde bulundu.

Comolli: Yeni sezon çok farklı olacak!
Comolli: Yeni sezon çok farklı olacak!
GİRİŞ 09.06.2019 11:48 GÜNCELLEME 09.06.2019 11:49
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Ali Koç döneminin en önemli transferi olarak gösterilen Damien Comolli ismiyle heyecanlandırmış, icraatlarıyla büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı.

 

 

Özellikle yaz döneminde gerçekleştirdiği 11 transferin de katkı sağlayamaması Fransız'ın eleştiri yağmuruna tutulmasına sebep olurken, sezon içinde yaşanan krizlere çözüm üretememesi de üzerindeki baskıyı artırmıştı. Ancak Başkan Ali Koç'un taviz vermeyerek arkasında durduğu Comolli yeni sezon için kendinden son derece emin. "Geçtiğimiz sezondan çok şey öğrendik" ifadesiyle hatalardan ders çıkardıklarını belirten Fransız, "Yeni sezon çok farklı olacak. Bambaşka bir Fenerbahçe için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" açıklamasında bulundu.

Kolay bir iş değil

 

 

Takımda büyük bir değişimin yaşanacağını dile getiren Damien Comolli, "En doğru transferleri gerçekleştirmek için yoğun bir çaba harcıyoruz" dedi. Ancak bu sürecin hiç de kolay geçmeyeceği aşikar.

Zira Fenerbahçe'nin önünde "Elde ettiği bonservis geliri kadar transfer yapabilir" maddesi durmakta. Öncelikle gelir elde etmek zorunda olan sarı-lacivertliler, ancak bundan sonra transfer adımlarını atabilecek. Sözleşmesi biten dokuz oyuncu, kiralık anlaşmaları sona eren üç isim olduğu düşünüldüğünde sarı-lacivertlilerin en az 12 isimden bonservis geliri elde edemeyeceği de başka bir gerçek. Sarı-lacivertlilerin transferde nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 15
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    fb için en önemli joker oyuncu johinho bedelsiz gelebilir.solkanat,onnumara,sağkanatta oynayabilen çok yönlü bir oyuncu.ama comoli bekler iyileri kaçırır transfer süresi biteceği gün çöpleri toplar. bu adam başarısızlığın nedeni.gitmeli.sportif direktörlüğe emre bölezoğlu gelmeli. fb her yıl şampiyon yada 2. olur.
    Cevapla
  • Cim bommmmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Neeee bu adam bunu söylüyorsaa Kesin ligden busefer düşürürü aman fener dikkat benden söylemesiiii
    Cevapla
  • el_turco 4 yıl önce Şikayet Et
    ne olacakmış ne olacakmış :ddd
    Cevapla
  • Fener25 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hayal satmaya hala devam ediyor. Taraftar seni istemiyor. Bizahmet bırak takımın yakasını.
    Cevapla
  • memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc bu yilda işi comaliye birakirsa onumuzdeki yil kesin kume duseriz adam cikmis birde konusuyor bu koclarda ulke menfatine ne olduku fenere olsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle