Comolli canlı yayında transfer için isim verdi!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, RMC'ye konuk oldu ve sarı-lacivertli kulübün transfer politikası hakkında ipuçları verdi..

Comolli canlı yayında transfer için isim verdi!
Comolli canlı yayında transfer için isim verdi!
GİRİŞ 04.06.2019 15:54 GÜNCELLEME 04.06.2019 15:54
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, RMC'ye canlı yayın konuğu oldu ve sarı-lacivertli takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Porto ile sözleşmesi sona eren Yacine Brahimi hakkında konuşan ve Fenerbahçe için zor bir transfer olduğunu ifade eden Comolli, "Brahimi, bizim için zor bir transfer, şartlar çok ağır. Bir dönem Balotelli ve Diallo ile ilgilenmiştik ancak şu anda iki futbolcu da Fenerbahçe'nin gündeminde yer almıyor" dedi.

Rennes ile olan sözleşmesi sona eren ve Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan Hatem Ben Arfa için de konuşan Comolli, "Hatem Ben Arfa'yı 14 yaşından bu yana tanıyorum, aramızda çok uzun bir hikaye var. Bizim bir 10 numaramız var, Empoli'den aldık (Miha Zajc). Çok iyi. Bu yüzden bilemiyorum (Ben Arfa). Hatem Ben Arfa son derece beğendiğim ve yeteneklerine inandığım bir futbolcu. Ben Arfa'yı Fenerbahçe'ye yakıştırıyorum" şeklinde konuştu.

Brahimi'nin transferi hakkında da konuşan Comolli, "Yacine Brahimi çok pahalı, gerekli şartları Fenerbahçe olarak şu anda karşılayamayız. Umarım bu yaz merkezi bir defans oyuncusu almaya ihtiyacımız olmaz. Habid Diallo ile ise Ocak ayında ilgilendik ama bizim için çok pahalıydı" dedi.

 

 

"GÜVENLİĞİMDEN ENDİŞE ETTİM..."

Türkiye macerası hakkında da konuşan Comolli, "Türkiye çılgın bir yer, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarına güvenliğimden endişe ettiğim için gidemiyorum. Londra'da durum biraz daha farklı ve Arsenal de dahil olmak üzere istediğim her takımın maçlarını rahat bir şekilde izleyebiliyorum. Türkiye'de yaşadığım en çılgın olay, Galatasaray derbisinden sonra yaşanan ve kameralara tam olarak yansımayan olaylardı" ifadelerini kullandı. (Sporx)

YORUMLAR 22
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    fb ye isim lazım değil.isim oldumu başarısız olur çöp olur. başarıya aç çalışkan kişiler gelmeli.tabiki comoli böyle kişileri almaz çöpleri alır. yada bekler bekler boşta kalanları alır.comoli gönderilmezse başarı hayal. emre bölezoğlu sportif direktörlüge getirilmeli.
    Cevapla
  • cem 4 yıl önce Şikayet Et
    tamam şimdi yandık işte herkes trasferleri aldı bitirdi neredeyse geçen yıl olduğu gibi yine şunu alıyoruz bunu alıyoruz diye lig başlayacak böyle giderse bu yıl takım lig düşer hep cak cuk mış miş icraat sıfır
    Cevapla
  • Türker Devrekli 4 yıl önce Şikayet Et
    hayda, hala durcakmi bu adam? Türkiye ligini cok küçümsüyo bu adamdan bi cacik olmaz. bütün yabancilar öyle gelen para icin geliyo
    Cevapla
  • sinan 4 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar arkandayız komoli.. sen kurtaracaksın feneri.. senin gibisi gelmedi daha..
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam yaptığı transferlerle bize kabusu yaşattı bu sene. Eğer şimdi yine transferleri o yaparsa ve bu takımdan gitmezse bu sefer kesin küme düşeriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle