Neustadter: F.Bahçe kötüydü ama ben iyi oynadım

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Roman Neustadter, "iyi bir sezon" geçirdiğini ancak sarı-lacivertli takımın kötü olduğunu söyledi.

Neustadter: F.Bahçe kötüydü ama ben iyi oynadım
Neustadter: F.Bahçe kötüydü ama ben iyi oynadım
GİRİŞ 02.06.2019 18:11 GÜNCELLEME 02.06.2019 18:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de elinden gelen her şeyi yaptığını kaydeden Neustadter, "Fenerbahçe'de 30'dan fazla maça çıktım. Yeni bir teknik adam geldi ve sonra her şey değişti. İlk yarıda belki 5-6 maç kaçırmışımdır. Kötü oynamış olsam, milli takıma çağrılmazdım. Yapabileceğim her şeyi yaptım ama kötü bir sezon geçirdik. Yine de ben iyi oynadım" ifadelerini kullandı.

"GELECEĞİMİ BİLMİYORUM, RUSYA DA OLABİLİR"

Geleceği ile ilgili henüz karar vermediğini kaydeden tecrübeli oyuncu, "Şu anda Rusya Milli Takımı'na odaklandım ve milli takıma seçildiğim için mutluyum. Önümüzde kazanmamız gereken maçlar var, sonrasında geleceğimi ve nereye gideceğimi düşüneceğim. Ailemle ve menajerimle konuşup, benim için en iyisinin ne olacağını belirleyeceğiz. Rusya'ya transfer olmayı düşündüm, arkadaşlarımla da konuştum ve onlar "gel" dediler. Henüz ne yapacağımı bilmiyorum. 2 hafta sonra bir karar vereceğim" dedi.

31 yaşındaki Neustadter, Schalke'den bedelsiz olarak geldiği Fenerbahçe'de geçen sezon 31 maçta 1875 dakika süre aldı ve 2 de golle skor katkısında bulundu.

YORUMLAR 12
  • Muratb 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte futboldan anlamayan birisi daha. Yorum tamamen saçma. Zaten bu egolular yüzünden fb bu hale düştü. Zannedersin takımda sen yoktun. Yav git işine bi de yorum yaptırtıyon bana
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Doktor ameliyattan çıkmış operasyon çok iyi geçti demiş. Hasta nasıl demişler.. hasta sizlere ömür demiş.
    Cevapla
  • kosovalı 4 yıl önce Şikayet Et
    senin ne kadar güzel oynadigini ilk yaridaki rize macinda görduk biz.
    Cevapla
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    doğru, duyumlara göre real ve barça peşindeymiş
    Cevapla
  • Vn.. . 4 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum baban hayrinami oynadın dünya kadar para aldın dünya kadar da gol yedin hadi naş naş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle