Yanal'ın çok istediği transfer! Süper Lig'den...

Yeni sezonda kendi kuracağı takımla mücadele edecek olan Ersun Yanal, taraftara özlediği Fenerbahçe'yi sunmakta kararlı. İrfan Can Kahveci ise Ersun Yanal'ın olmazsa olmazı...

Yanal'ın çok istediği transfer! Süper Lig'den...
Yanal'ın çok istediği transfer! Süper Lig'den...
GİRİŞ 29.05.2019 09:27 GÜNCELLEME 29.05.2019 09:27
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kötü sonuçların da etkisiyle taraftarın yoğun baskısına dayanamayarak teknik direktörlük koltuğuna Ersun Yanal'ı oturtmuştu.

Yönetim, beklenen etkiyi yapamamasına rağmen yeni sezona da Yanal'la girme kararı aldı. Tecrübeli teknik adama kendi kadrosunu kurma fırsatı sunulunca, Yanal'ın listeye yazdığı ilk isim ise İrfan Can Kahveci oldu.

Tribünlerin arzu ettiği hücumcu takımı kurmak isteyen Yanal, Başakşehir'in 23 yaşındaki yıldızı için 'olmazsa olmaz' vurgusu yapınca yönetim de kesenin ağzını açtı.

İrfan Can, sarı-lacivertli formayı giymeye sıcak bakarken, sarı-lacivertliler de Başakşehir'e 5 milyon avroluk teklifte bulundu.

TARİHİN EN KÖTÜSÜ

Fenerbahçe 3 puanlı sistemde en kötü istatistiklerine bu sezon imza attı. Sarı-lacivertliler, en az puan (46), en az galibiyet (11), en fazla mağlubiyet (10) alırken aynı zamanda en az gol atıp (44) en çok gol yediği (44) sezonda, Galatasaray'dan 23, Beşiktaş'tan 19, Trabzonspor'dan 17 puan fark yedi.

 

 

YORUMLAR 19
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    denizlisporun santraforu kehinde alınmalı.hem genç hem hızlı hem maaşı düşük. yaşı geçmiş kazmaları alıp guiza,persie, slimani gibi fos çıkacağına gelecek için gençleri yetiştir kazan. ama fb de bunu başaracak kişiler yok.
    Cevapla
  • muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman geri gelmeli yanlış yaptık hemde çok yanlış yapmışız
    Cevapla
  • taraflı 4 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle bu yıl dertkeş taraftara olarak yazıyorum ersunla olacak iş değil bu iş ikincisi fenerbahçe şampiyonluk istiyorsa teknik drektör lobisini çözmeli nasılmı şampiyon olan takımların süperligdeki kulüplerde en 6 yada 7 tane eski oyuncuları diğer takımları çalıştırıyor. 2 devrede eder bu sana 13 yada 14 maç puan olarakda 40 küsür puan yap bunu takımada bir kaç kaliteli oyuncu ekle al sana şampiyon. hakemleride unutmamak lazım tabiki..!
    Cevapla
  • ümit & korku 4 yıl önce Şikayet Et
    yanal dan bir şey olmaz, bu yıl hoca değişikliğine giden takımlar olumlu yönde etkilenirken, yanal ın kendisinden önce ğidenlerden bir farkı olmadı
    Cevapla
  • Turko 4 yıl önce Şikayet Et
    Fark ortaya koyacak oyuncu değil..mehmet ekici ile hemen hemen aynı kalibrede ki oyuncu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle