Kadıköy'de olaylar! Mehmet Topal-Ersun Yanal...

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'u konuk etti. 3-1 sarı lacivertli takımın üstünlüğü ile son bulan karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlar Mehmet Topal'a tepki gösterdi.

Kadıköy'de olaylar! Mehmet Topal-Ersun Yanal...
Kadıköy'de olaylar! Mehmet Topal-Ersun Yanal...
GİRİŞ 26.05.2019 21:27 GÜNCELLEME 26.05.2019 21:27
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Antalyaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de taraftarlar, Mehmet Topal'a tepki gösterdi.

67. dakikada Miha Zajc'ın yerine oyuna dahil olan Topal, taraftarların protestosuna alkışla karşılık verdi ve yedek kulübesine, "Beni değiştirin" işareti yaptı.

Son düdüğün ardından Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, Mehmet Topal'ın taraftarlara giderek alkışlamasını istedi ancak tecrübeli oyuncu, tüm ısrarlara rağmen bunu kabul etmedi ve soyunma odasına gitti. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, tepki gösteren taraftarlara dönüp sakin olmaları konusunda uyardı.

Bir grup taraftar ise Mehmet Topal lehine tezahüratlarda bulundu.

YORUMLAR 70
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç fener bahçeye başkanlık yapmak için gelmiş olsa bu tür olaylara izin vermezdi ama ali koçun asıl amacı futbolu siyasete alet etmek fener bahçe takımını muhalefet partisi gibi yönetmek istiyor futbolla alakası yok.
    Cevapla
  • Denizci 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç geldi fener gümledi.. arkadaş...
    Cevapla
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    mehmettopal fb de hiç oynayamıyor. amatör takımlara gitmeli. onun yaptığı hatalar yüzünden fb çok kolay goller yiyor.bu 3 yıldır düşüşte.taraftar istemiyor topalı. kiralık yada satılık gönderilmeli. alper potuk da aynı şekilde pili bitmiş oyunculardan.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    TOPAL senden BIKTIM. Lütfen git artik, korkak adam !
    Cevapla
  • Şakir 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyy..! Ahali ve İlgililer Mehmet Topal da Bu kadar Israrcı Oldunuz Yeri geldi Canla Başla Mücadele etti Fakat Her Futbolcunun bir sonu var Artık Yakışmıyor Fenerbahçeye Mehmet Topal Kadar Emre Belezoğlun da Israrcı Olsaydınız Takımın Abilik Ruhunu Kurdurtsaydınız.. Yine Fenerbahçe Şu ligin En büyük Şampiyon adayıydı.. Yinede siz bilirsiniz Bence Volkan Demirel ve Emre Bu takım da Kalmalı Geri Kalan Herkes gitmeli Valbuena yı bile kaçırttınız Adam haklı Ruh yok takım da Tek Ruhunu ortaya koyan da Valbuenaydı bu sezon... !!! Artık Ciddi Olalım Seneye Bu takım da ruhsuz Futbolcu istemiyoruz Hepsi bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle