Ersun Yanal: 6.lık sevinilecek hedef değil!

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, BB Erzurumspor ile oynanılan ve 1-0'lık üstünlükle tamamlanan karşılaşma sonrası konuştu.

Ersun Yanal: 6.lık sevinilecek hedef değil!
Ersun Yanal: 6.lık sevinilecek hedef değil!
GİRİŞ 20.05.2019 23:06 GÜNCELLEME 20.05.2019 23:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 33. haftasında oynanılan Erzurumspor - Fenerbahçe karşılaşması sonrasında sarı-lacivertli teknik direktör Ersun Yanal, beIN Sports'a konuştu.

 

 

Yanal, konuşmasının başında, "Zorluk derecesi olan bir maçtı. Her ne olursa olsun rakibimizin kazanmak için yüksek gayret göstereceğini biliyorduk. Ligdeki zorlu günlerden .ıkıp kendimizi daha iyi hissedeceğimizi bileceğimzi bir maç." dedi.

"ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAK FENERBAHÇE..."

 

 

Yanal, konuşmasının devamında gelecek sezon planlarından bahsederken, "Fenerbahçe yüzünü yarına çevirdi. Bundan sonra da yarına daha iyi bakabilmek için, başkanımızla, yönetimimizle, şampiyonluğa oynayacağı Fenerbahçe'yi yapmak ve bu zorlu günleri yeniden yaşatmadan devam etmeyecek takımı yaratmak en büyük arzumuz." dedi.

Fenerbahçe teknik direktörü Yanal, konuşmasının sonunda 6. olmanın kendileri için bir hedef olmadığını aktarırken, "6.lık sevinilecek hedef değil. Bizim genetiğimize bakıldığında doğru bir konu değil. Fenerbahçe'nin bir sonucu olmalı. Bizim hedeflerimiz çok daha büyük ve farklı. Yüzümüzü yarına çevirip "Fener ol" başta olmak üzere gayretle beraber ilerletmeyi hedef ettik." diyerek konuşmasını sonlandırdı.

YORUMLAR 14
  • m.a 4 yıl önce Şikayet Et
    ikinci yarının şampiyonu olacaktı güya..
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    fb ye bedelsiz alınabilecek golcü ve onnumaralar: daniel sturidge sağkanatta ve santraforda oynayabilen joker golcü,dany welbeck sağ-sol kanatta ve santraforda oynayabilen joker golcü,andre herrera merkezortasaha ve onnumara,adrien rabiot merkezortasahada oynuyor.bu dördünü getirse fb yıllık maaşlarıda 2 milyonu geçmeyecek. fb yi hiç zorlamayacak.
    Cevapla
  • gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    bakıyorum da şu yorum yapanlar hep gsli bjkli. bu ladar belli etmeyin kendinizi gidin kendi takımınızın haberlerini yorumlayın ya bu bile büyüklük göstergesidir. ersun hoca eldeki kadroyla. forvetsiz kadroyla yapacagının en iyisini yaptı.
    Cevapla
  • çubuklada kalanlar 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçenin seneye zirveye oynamasını istiyorsa yönetim ve taraftar ersun hocayla olacak iş değil aha yazın bi kenara senede heba olmadan ben derimki fenerbahçe de gol kralı olmuş bülent uygun çaredir derim
    Cevapla
  • Fener 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar bu gidişle Fenerbahçe dördüncü yıldızı takmadan beşinci yıldızı takacaklar yazıklar olsun şu takımı bu hale getirenlere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle